AÖF Yaz okulu kayıtları başladı!

Anadolu Üniversitesi, 2018-2019 öğretim yılı yaz döneminde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için yaz okulu açıyor. AÖF Yaz okuluna gidecek öğrenciler dünden itibaren 28 Haziran'a kadar yaz okulu kayıt işlemi yapabilecek.

Haberler 25.06.2019 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesi Açköretim, ktisat ve letme Fakültesi yaz okulu kaytlar, dün balad. 28 Haziran Cuma gününe kadar sürecek kaytlar, http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayt Otomasyonu balants, Yaz Okulu Kayt linkinden yaplabilecek.

Açköretim Sistemi yaz okuluna, Anadolu Üniversitesi Açköretim, ktisat ve letme Fakültelerine kaytl tüm örenciler bavurabilecek. Yaz okulu uygulamas mezuniyet aamasna gelmi fakat eksik derslerinden dolay mezun olamayan örencilere; bir öretim döneminde 45 kredilik ders alp tek dersi kalan örencilere; dönemlik ders seçme koullarndan dolay geçmi öretim yllarnda baz dersleri alp baarsz olan ancak mevcut öretim ylnda baarsz olduu dersi alamayan örencilere mezuniyet açsndan avantaj salayacak.

Snavlar 14-15 Eylülde

Yaz okulu baar deerlendirmesi tek snav ile yaplacak ve bu snavn baar notuna katks %100 olacak. Snavlar 14-15 Eylül tarihlerinde yaplacak. Yaz okulu snavlarnn her ilde yaplmas planlanyor.

YAZ OKULUNDA HANG DERSLER VAR?

1- Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayt Otomasyonu balants Yaz Okulu Kayt linkinden ilgili kayt tarihleri arasnda yaplacaktr.

2- Yaz okulunda hangi ders/derslerin açlaca ilgili birim kurulu karar ve Senatonun onayyla yaz okulu kayt tarihlerinden sonra belirlenir.

AÖF YAZ OKULU ÜCRET KADAR?

Alnan Ders Saysna Göre Ödenecek Öretim Gideri Ücreti

Yaz okulunda 1 Ders alan örenci Toplam 160,00 öder.

Yaz okulunda 2 Ders alan örenci Toplam 175,00 öder.

Yaz okulunda 3 Ders alan örenci Toplam 190,00 öder.

Yaz okulunda 4 Ders alan örenci Toplam 205,00 öder.

Yaz okulunda 5 Ders alan örenci Toplam 220,00 öder.

Not yükseltmek için yaz okulundan ders alabilir miyim?

1- Genel not ortalamas 2,00 veya 2,00nin üzerinde olup FF harf notu haricinde baarsz dersi bulunmayan örenci, not yükseltmek için ders seçemez.

2- Genel not ortalamas 2,00nin altnda olup baarsz olan FF harf notlu dersle birlikte koullu geçer (CD, DC ve DD) harf notu alnan ders/derslerden en fazla 5 ders seçebilir.

Ana Sayfaya Git