AÖF yenileme süresi uzatıldı

Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin 2017-2018 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim'e kadar uzatıldı.

Haberler 07.10.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açköretim Fakültesi (AÖF) tarafndan, Açköretim, ktisat ve letme Fakülteleri 2017-2018 Öretim Yl Güz Dönemi Kayt Yenileme Duyurusu yaplmt.

Buna göre, 26 Eylül 2017 tarihinde balayan kayt yenileme ilemleri normalde bugün mesai bitimine kadar devam edecekti. AÖF tarafndan dün yaplan duyuruda, kayt yenileme ilemlerinin 13 Ekime kadar uzatld ifade edildi.

Güz döneminde kayt yeniletecek örencilere AÖF tarafndan ders atamas yaplmayacak, örenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek ekilde ders seçebilecekler.

Ders seçimi (ekle-sil) ilemi www.aof.anadolu.edu.tr adresi Kayt Otomasyonu balants Kayt Yenileme linkinden yaplacak. Örenciler, ödeme yapmad sürece ders seçimi ilemi yapabilirler. Ödeme yapldktan sonra ders seçimi ileminin yeniden yaplmas mümkün olmayacak.

Dikey geçi/lisans tamamlama kapsamnda kayt yaptran ve AÖF kaytlarnda önlisans mezuniyetine ait genel not ortalamas bilgisi olmayan örenciler, ders seçimi ilemini yapamayacaklar. Bu durumda olan örenciler, önlisans mezuniyetlerine ait genel not ortalamas bilgisi bulunan Örenim Durum Belgesi veya Not Durum Belgesi (Transkript) ile birlikte AÖF bürolarna bavuracaklar.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasnda ve bu ilem sonucu dökümü alnan Kayt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasnda yer alacak.

Ders seçimi ilemini yapan örenciler 2017-2018 öretim yl güz dönemi dönem öretim gideri, dönem örenim ücreti ve dönem örenci katk pay ödemelerini söz konusu tarihler arasnda; kredi kart/banka kartyla Ziraat Bankas ATMlerinden (kartl veya kartsz), mobil bankaclk veya internet bankaclndan gerçekletirebilecekler. Kayt yenileme tarihinin son günü olan 13 Ekim 2017 tarihinde internet, ATM ve mobil bankaclndan ödeme yaplabilecek..

Örenciler, ödeme yaptktan sonra aldklar belgenin 2017-2018 öretim yl güz dönemi dönem öretim gideri, dönem örenim ücreti ve dönem örenci katk pay ödemesine ait olup olmadn mutlaka kontrol etmeliler. Sadece eski borcunu ödeyen ancak 2017-2018 öretim yl güz dönemi ders seçimi ilemine göre belirlenen kayt yenileme bedelini ödemeyen örencilerin kaytlar yenilenmeyecek.

13 Ekim 2017 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve güz dönemi kayt yenileme ilemi yaplmayacak. Belirtilen tarihler arasnda her ne sebeple olursa olsun dönem öretim gideri, dönem örenim ücreti ve dönem örenci katk pay ödemelerini yapmayan örenciler, 2017-2018 öretim yl güz dönemi kayt yenileme haklarn kaybederler.

Kayt yenileme ilemini yapan örenciler www.aof.anadolu.edu.tr adresi Örenci Otomasyonu balantsndan kaytlarnn yenilenip yenilenmediini kayt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidirler.

Ana Sayfaya Git