AÖL sınav giriş yerleri açıklandı!

AÖL sınav giriş yerleri öğrencilere duyuruldu. Büyük bir merakla beklenen AÖL sınav giriş yerlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberler 04.01.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

7 - 8 Ocak 2017 tarihinde yaplacak olan 2016-2017 eitim öretim yl I. Dönem snav giri yerleri belirlendi.

* Snavlar 3 oturum eklinde aada belirtilen gün ve saatlerde yaplacaktr.

I. Oturum 7 Ocak 2017 Cumartesi 09.30

II. Oturum 7 Ocak 2017 Cumartesi 14.00

III. Oturum 8 Ocak 2017 Pazar 09.30

* Yurt D Snav Merkezlerindeki snavlar Türkiye saati ile ayn olacak ekilde yaplacaktr. Yurt dnda snava girecek örencilerimizin bu konuda dikkatli olmalar gerekmektedir.

* Örencilerimiz snav giri belgesinde belirtilen okul ve salonlarda snava girmek zorundadr.

* Snav Giri Belgenizi Örenci Genel Bilgileri menüsü altnda yer alan Snav Giri Belgesi ekranndan seçerek yazdrabilirsiniz.

* Snav Giri Belgenizi sistemde yaynlandktan hemen sonra alnz, son günlere brakmaynz.

* Snav günü yannzda Snav Giri Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgenizi (Fotorafl Nüfus Cüzdan, Pasaport veya Sürücü Belgesinden herhangi birini) bulundurunuz. Bunun yannda Örenci Kimlik Kartnzn da yannzda bulunmasnda yarar vardr.

* Yedek salonda snava girecek örencilerimizin cevap kd bu örencilerimizin adna düzenlenmi olarak gelmeyecektir. Yedek salonda snava girecek örenciler örenci numaralar ile snav giri belgesindeki ders kodlarn ve dier bilgileri dikkatli bir ekilde cevap ktlarna kodlayacaklardr.

* Snava gireceiniz her dersten 20 soru sorulacaktr. Her bir sorunun deeri 5 puandr. Bir dersten baarl olabilmeniz için en az 45 puan almanz gerekmektedir. Vereceiniz cevaplarda yanl cevaplar deerlendirmede dikkate alnmayacaktr. Dier bir ifade ile yanllarn dorular götürmesi diye bir uygulama yoktur.

Ana Sayfaya Git