Ara sınavlar başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi içinde bulunan İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları, 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Haberler 14.12.2019 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

1 milyon 42 bin örencinin katlmas beklenen snavlar, 2 bin 564 farkl snav binasnda, 4 oturumda gerçekletirilecek. Snavlarn ilk oturumlar 9.30da tamamlanrken, ikinci oturumlar ise 14.00de balayacak. Örencilerin snava girebilmeleri için Fotorafl Snav Giri Belgesi ile fotorafl ve onayl kimlik belgesini yanlarnda bulundurmalar gerekiyor. Adaylarn snava girebilmeleri için gerekli olan fotorafl ve onayl kimlik belgesi olarak kullanlabilecek belgeler ise unlar: Fotorafl ve Onayl Kimlik Belgesi; fotorafl, souk damgal ve T.C. kimlik numaral nüfus cüzdan/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kart/Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti kimlik kart, T.C. kimlik numaral sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport.

SINAVA GRECEKLERE UYARI

Ayrca Türk vatandalndan izinle ayrlanlar ve bunlarn kanuni mirasçlarna ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüü tarafndan verilen fotorafl, imzal, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dnda yaplan snavlarda T.C. vatandalar hariç baka bir ülkenin vatandalar için o ülkeye ait nüfus cüzdan niteliindeki resm belge bu amaçla kullanlabilir. Bunlarn dndaki belgeler (mesleki kimlik kartlar vb.) snava giri için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecek. Bu belgelerden birisinin eksik olmas durumunda örenciler snava alnmayacak.

Örenciler, 2019-2020 öretim yl güz dönemi ara snav için snav giri bilgilerini ANADOLU MOBL uygulamasndan görüntüleyebilir, fotorafl snav giri belgesinin dökümünü aof.anadolu.edu.tr adresinin Örenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve ifreleri ile giri yaparak kendi sayfalarndan ya da AÖF Bürolarndan alabilecekler.

Ana Sayfaya Git