Arkadaş dayanışması

MARDİN'in Midyat ilçesindeki Fahrettin Önen İlkokulu öğrencileri, engelli arkadaşlarına hediye almak için magnet satıyor.

Haberler 02.12.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Mahallesinde yaklak 500 örencisi bulunan Fahrettin Önen lkokulunda eitim gören 4üncü snf örencileri, 3 Aralk Dünya Engelliler Günü nedeniyle hayata geçirdikleri, Elimi tutsan engelimi unutsam projesi kapsamnda, engelli arkadalarna hediye almak için magnet satyor. Okul idaresi ve öretmenlerin destekleriyle bastrlan magnetler, görme engelli örenci smail Kavak ile Ahmet Aslan, Esmanur Akta, Damla Demir ve remsu Cebe tarafndan satlyor.

MANGET SATIYORLAR

Okul Müdürü Sevgi Ouz, Müdür Yardmcs Mustafa Deniz ve Rehber Öretmen Yasemin Ayn elik ettii örenciler, ilk olarak lçe Emniyet Müdürü Temel Salman, daha sonra lçe Milli Eitim Müdürü Abdulkadir Altay, ardndan da Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüü nsan Kaynaklar Bölümü efi Nurvet Küçükaslan ziyaret etti. Ziyaretlerde scak bir ilgi ile karlanan örenciler, kurum müdürleri eliinde odalar gezerek magnetlerin satn yapt. Kurum çalanlar magnet satn alp kampanyaya destek verdi.

Ana Sayfaya Git