Artuklu kadınları sinemayla tanışıyor

Mardin'in Artuklu Belediyesi, kadınların sosyalleşmesine yönelik yürüttüğü proje ve etkinliklere devam ediyor.

Haberler 30.12.2017 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadnlarn toplumdaki yeri ve önemine dikkat çeken çalmalara imza atan belediye, kadnlarn sosyallemeleri ve yaamadklar deneyimleri yaamalar için çeitli etkinlikler düzenleyerek bölge kadnlarnn takdirini topluyor. Kadnlarmz sinemayla tanyor sloganndan hareketle daha önce sinemaya gitmemi kadnlara bu deneyimi yaamalar için gerekli imkanlar salayan Artuklu Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüü, ilk sinema etkinliini stasyon Mahallesinde yaayan kadnlarla gerçekletirdi. Bir sonraki etkinlik ise Kayacan Mahallesi kadnlaryla gerçekletirildi.

SENEMAYLA TANITILAR

Artuklu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili akir Öner Öztürkün ei eyma Öztürk, stasyon Mahallesi ve Kayacan Mahallesi kadnlarnn ilk sinema heyecanna ve sevincine ortak olmak için düzenlenen etkinlie katld. Aile Arasnda isimli sinema filmini izleyen kadnlar, bu etkinlii düzenledii için Artuklu Belediyesine teekkür etti. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini istediklerini vurgulayan kadnlar duyduklar memnuniyeti ifade etti.

Kadnn toplumdaki yerine ve önemine her frsatta vurgu yapan eyma Öztürk konuyla ilgili yapt açklamada Krsalda yaayan birçok kadnmzn daha önce sinemaya gitme imkannn olmadn örenen Artuklu Belediyesi Kadn Aile Hizmetleri Müdürlüü böyle bir etkinlikle kadnlarmza bu deneyimi yaatmak istedi. Bende kendilerinin bu sevincine ve heyecanna ortak olmaktan ve onlarla birlikte bu etkinlikte yer almaktan mutluluk duydum. Böyle güzel etkinlikler, kadnlarmzla bir araya gelmemiz, birlikte vakit geçirmemize vesile oluyor dedi.

Ana Sayfaya Git