Asker çocuğundan örnek davranış

Siirt'te bir ilkokulda en çok kitap okuyan öğrenciler arasında yer alarak birinci olan İremsu Akdağ, bu sayede kazandığı bisikleti maddi durumu iyi olmayan arkadaşına hediye etti.

Haberler 10.12.2019 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte eitim gördüü okulda düzenlenen yarmada en çok kitap okuduu belirlenen 5 örenciden remsu Akda, ödül olarak verilen bisikleti arkadana hediye ederek örnek bir davran sergiledi.

Mehmetçik lkokulu tarafndan kitap okuma konusunda örencilerin tevik edilmesi amacyla düzenlenen yarmay kazanan örencilere ödüllerinin verilmesi için okulun konferans salonunda tören düzenlendi.

Törene, l Milli Eitim Müdürü Deniz Edip, Milli Eitim ube müdürleri, okul idarecileri, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

Törende birinci seçilen 5 örenciye bisiklet, 3 örenciye 150er lira, 3 örenciye 100er lira para ile 20 kiiye de zeka testi hediye edildi.

Bisiklet almaya hak kazanan 4. snf örencisi asker çocuu remsu Akda, ödül olarak verilen bisikleti, maddi durumu iyi olmayan snftaki bir arkadana armaan ederek, büyük alk ald.

l Milli Eitim Müdürü Edip, yapt konumada, çok kitap okuyarak dereceye giren örencileri kutlad.

Edip, örencilerden remin kendi ödülünü bisikleti olmayan bir arkadana armaan etmesinin çok güzel bir davran olduunu belirterek, kendisiyle gurur duyduklarn söyledi.

- Yln örencisi seçildi

Okul Müdürü Mustafa Özkoyuncu da rem Akda örnek davranndan dolay okulda yln örencisi seçtiklerini dile getirdi.

- Herkes paylamay örenmeli

Akdan annesi Melike Akda kzyla gurur duyduunu ifade ederek, Evde de davranlaryla örnek bir çocuk olan remin bu duyarll bizi çok duygulandrd. dedi.

Paylamann önemine deinen rem Akda, bisikletinin olduunu anlatarak, Bisikletinin olmasn çok isteyen bir arkadam vard. Ödülümü ona verdim, çok mutluyum. Herkes paylamay örenmeli. diye konutu.

Ana Sayfaya Git