Aslan okulları denetledi

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Sur İlçesi Bağıvar Anaokulu, Bağıvar ÇPL, Bağıvar Mimar Sinan İlkokulu ve Bağıvar Ortaokulu’nu ziyaret edip öğrencilerle bir araya geldi.

Haberler 05.04.2017 - 07:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk Olarak Bavar Anaokuluna geçen l Milli Eitim Müdürü Aslan, Okul Müdürü Rabia Demir ve okul idarecileri tarafndan karland. Okulun bölümlerinde incelemelerde bulunan Aslan, daha sonra miniklerle bir araya geldi. Aslan, çocuklarla yakndan ilgilenerek onlarla oyunlar oynad.

Okulun bahçesinde bulunan Sur Halk Eitim Merkezine bal halclk kursunu da gezen l Müdürü Aslan, kurs hakknda yetkililerden bilgi aldktan sonra okuldan ayrld.

Aslann ikinci dura ise Sur lçesi Bavar çok Programl Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürü Refik Polat ve okul idarecileri tarafndan karlanan l Milli Eitim Müdürü Aslan, okul bahçesinde örencilerle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Örencilerin youn ilgisiyle karlaan Aslan, daha sonra öretmenler odasna geçip, öretmenler ile okul hakknda kapsaml toplant gerçekletirdi. Bavar Mimar Sinan ilkokulunu ziyaret eden ve burada Okul Müdürü Erhan Akmermer ve Okul idarecilerinin yan sra örenciler tarafndan çiçeklerle karlanan l Milli Eitim Müdürü Aslan, öretmenlerle bir araya geldikten sonra snflarda örencilerle de görüüp okuldan ayrld.

Aslann okul ziyaretlerinin son dura ise Sur lçesi Bavar Ortaokulu oldu. Okul Müdürü Ümit Ate tarafndan karlanan slan, okulda çeitli incelemelerde bulunduktan sonra öretmenler ve örencilerle görüüp okuldan ayrld.

Ana Sayfaya Git