Aslan YGS'de şans deledi

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, 12 Mart 2017 Pazar Günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde bir mesaj yayınlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Haberler 11.03.2017 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 12. snflarda örenim gören 19 bin 425 örenci, YGS snavna katlacak.

ASLAN: BU SINAV STRESE VE GERLME NEDEN OLMAMALIDIR

YGSnin eitim hayatnda örenciler için önemli dönüm noktalarndan biri olduunu vurgulayan l Milli Eitim Müdürü Aslan; Bu snav strese ve gerilime neden olmamaldr. Geleceimizi emanet edeceimiz deerli örencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazrlandklar YGS snavnda baarl olacaklarna inanyoruz. Örencilerimizin uzun çalmalar sonunda yaamlarn ekillendirmek için üniversiteyi kazanmas, eitimlerine mutlu olacaklar bir yükseköretim kurumunda devam etmesi en büyük dileimizdir dedi.

ASLAN: SZ MUTLU EDECEK SONUCA, SZ KARAR VERECEKSNZ

Aslan mesajnda, Biliyorum ki sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazrlandnz. Geriye kalan, baarnn sizin elinizde olduuna inanarak kendinize güvenmeniz ve snava bu düünce ile girmenizdir. Snav esnasnda ne kadar rahat olursanz, bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanrsnz. Baaracanza dair inancnzn, snav sonuçlaryla gerçeklie dönütüünü göreceksiniz. Baar, hak ettiinizi düündüünüz deerdir. Bakalarnn ölçüsü sizin baarnz olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanyor ve güveniyoruz diyerek örencilere baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git