Atama bekleyenle açığı çözümleyin!

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş "Öğretmen açığı sözleşmeli öğretmenlerle değil atama bekleyen öğretmenlerin atanması ile kapatılmalıdır"

Haberler 11.06.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Eitim Sen Genel Sekreteri Musa Akka, Öretmen aç sözlemeli öretmenlerle deil atama bekleyen öretmenlerin atanmas ile kapatlmaldr. dedi.

Bakentte, atama bekleyen öretmen adaylar ve Türk Eitim Sendikas üyeleri basn açklamas yapt.

Kurtulu Parknda toplanan grup üyeleri, ehit öretmenler için bir dakika sayg duruunda bulunduktan sonra stiklal Marn okudu.

ATAMA BEKLEYEN ÖRETMENLER

Grup üyeleri adna basn açklamasn okuyan Yunus Emre Öür, bir araya gelme amaçlarnn öretmenlerin sorunlarn dile getirmek ve atama bekleyen öretmen adaylar olarak seslerini duyurmak olduunu belirtti.

Öür, Öretmen atamlarnda yaplan mülakat, sözlemeli öretmenlik gibi uygulamlar, öretmenlerin sorunlarna çare olmamakta, aksine daha büyük sorunlara neden olmaktadr. Bizler artk daha büyük sorunlara yol açan birtakm uygulamalar yerine, öretmenlerin sorunlarna kalc çözüm bekliyoruz. dedi.

Türk Eitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkata, atamas yaplmayan öretmenlerin taleplerini kamuoyuna ve yetkililere iletmek için bir araya geldiklerini belirterek, Öretmen aç sözlemeli öretmenlerle deil atama bekleyen öretmenlerin atanmas ile kapatlmaldr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git