Avrupa'dan döndüler!

Avrupa ziyaretinden dönen Kayapınar İlçesi Vali Gökhan Aydıner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret edip, proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Haberler 11.02.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Avrupa Birlii Hayat Boyu Örenme Program Leonardo Da Vinci Mesleki Eitim Program kapsamnda Tekstil ve Giyim Teknolojileri Alan Örencilerimizin Meslek Uzmanlama Gerçekletirmelerini Salayacak Avrupa Staj adl proje kapsamnda Avrupay ziyaret eden Kayapnar lçesi Vali Gökhan Aydner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sezai Güçmen, Müdür Yardmcs Murat Kurukaya, Öretmen Ayser Altan miçi ve örenciler l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan ziyaret etti.

ASLANA SUNUM YAPTILAR

Tekstil Teknolojisi Alan ve Giyim Üretim Teknolojisi örencileri tarafndan hazrlanan proje hakknda bilgi veren Okul Müdürü Sezai Güçmen, 20 örenci ve 4 öretmen olarak 3 grup halinde Almanya, Romanya ve Portekizde incelemelerde bulunduklarn belirtti. Okul Müdürü Güçmen, desteklerinden dolay Aslana teekkürlerini iletti. Bu tür ziyaretlerin okullarn eitim kalitesine olumlu yönde etki ettiklerini vurgulayan Aslan ise, proje kapsamnda Avrupa ülkelerini ziyaret eden örencilerin edindikleri gözlem ve kazanmlar okuldaki dier örencilere de aktarmalarn istedi.

Ana Sayfaya Git