Bağlar belediyesi öğrencileri ağırladı

Bağlar Belediyesi, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Yıllarca Mahallesi Ortaokulu öğrencilerine kendi spor tesislerine ve kentteki çocuk eğlence mekanlarına götürerek anlamlı bir sosyal sorumluluk örneği ortaya koydu. Taşradan gelen çocuklar,unutulmaz bir gün yaşayarak kentten mutlu bir şekilde ayrıldı.

Haberler 18.02.2020 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar ilçesinin krsal bölgesinde yer alan Yllarca Mahallesi Ortaokulu örencileri, Milli Eitim Müdürlüü tarafndan Gençlik Hizmetleri Ve Spor l Müdürlüünün desteiyle düzenlenen okullar aras spor müsabakalar için geldikleri Diyarbakrda unutulmaz bir gün yaad.

BASKETBOL MAçI çN GELDLER

Balar Belediyesi tarafndan misafir edilen köy okulunun örencileri, oynadklar basketbol maçnn ardnda önce Balar Belediyesi spor tesislerini gezdi. Ardnda da Balar Belediyesi tarafndan bir al veri merkezine götürülen çocuklar, buradaki çocuk elence ve oyun alanlarn gezerek elence dolu anlar yaad.

DYARBAKIRDAN MUTLU AYRILDILAR

çeitli oyunlar oynayan çocuklar, duygu dolu anlar yaamalarna neden olan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye yönetimine teekkür etti.

Elence ve oyun merkezinde doyasya oyunlar oynayarak elenen çocuklara Balar Belediyesi tarafndan çeitli ikramlar sunuldu.

Balar Belediyespor yönetim kurulu üyesi Sedat Gültekinin gezi boyunca elik ettii örenciler, ilk kez böyle bir olay yaadklarna dikkat çekerek, Diyarbakrdan mutlu bir ekilde ayrld.

Ana Sayfaya Git