Bağlar'ın eğitimi masaya yatırıldı!

Öğrencilerin eğitim, sağlık hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunları ve alınacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katılımı ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda ele alındı.

Haberler 06.09.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar lçesinde 9 Eylül Pazartesi günü start alacak 2019-2020 eitim ve öretim maratonu öncesinde örencilerin eitim,salk hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunlar ve alnacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katlm ile düzenlenen geni kapsaml toplantda ele alnd.

Toplantya katlan Balar Belediye Bakan Beyolu, eitim kurumlarna yönelik olarak yaz döneminde balattklar hizmetlerin eitim ve öretim sezonu baladktan sonra artarak devam edeceini söyledi.

lçedeki Yöneticileri Buluturan Toplant

Diyarbakrn merkez Balar lçesinde 9 Eylül Pazartesi günü start alacak 2019-2020 eitim ve öretim maratonu öncesinde örencilerin eitim,salk hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunlar ve alnacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katlm ile düzenlenen geni kapsaml toplantda deerlendirilerek önemli kararlar alnd.

Toplantya Balar Kaymakam Nihat Karabiber,Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ilçedeki kurum müdürleri katld. Toplantya katlan kurum müdürleri sorunlarn ve bunlarn çözümü konusundaki görülerini dile getirdi.

Balar Belediyesi Eitim Desteine Devam Edecek

Okul müdürlerinin en fazla üzerinde durduu konularn banda uyuturucu tacirleri ve güvenlik sorunu geldi.

Toplantya katlan müdürleri dikkatle dinleyen Balar Kaymakam Nihat Karabiber ve Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,çocuklarn güvenli ve huzurlu koullarda eitim almas için gerekli tüm imkanlarn kullanlacan dile getirdi.

Güvenlik birimleri,ilçede eitimin huzurlu koullarda yaplmas için eitim ve öretim ylnn balamasyla birlikte okullarn çevresinde güvenlik önlemlerini artracak.

Kaymakam Nihat Karabiber,Eitimin salkl koullarda yaplabilmesi için güvenlikten sala kadar her alanda gerekli özeni göstereceiz ifadelerini kulland.

Balar Belediyesi Eitim Desteine Devam Edecek

Balar Belediyesi, yaz dönemi boyunca okullarn bakmlarn ve çevre düzenlemelerini yaparak okul yöneticileri ve velilerin takdirini toplamt. Bakan Beyolu, eitim kurumlarna yönelik hizmetlerin eitim ve öretim sezonu baladktan sonra artarak devam edeceini söyledi. Bakan Beyolu,Belediye olarak eitim konusunda çok hassas bir tutumumuz var. Göreve gelir gelmez eitim kurumlarnn bakmlarn yapmaya baladk. Bunu sürekli hale getireceiz. Bundan üpheniz olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git