Bağlar Belediyesi okul bölgesine yol kazandırdı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, Bağcılar Mahallesinde bulunan Mehmetçik Anadolu Lisesinin olduğu alana önce yol kazandırdı, ardında da bazalt taşından ürettiği asfaltla bölgeyi yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdi.

Haberler 28.08.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullarda çevre düzenlemesi, fiziki eksiklerin giderilmesi, temel ihtiyaçlarn karlanmas, üniversite adaylar için ücretsiz TYT-AYT kurslar açlmas, ihtiyaç sahibi örencilere giyim ve krtasiye destei salanmas gibi konularda yapt hizmetlerle öne çkan Balar Belediyesi, eitim kurumlarnn olduu bölgelerde yol yapm ve asfaltlama çalmalar da gerçekletirerek takdir topluyor. Baclar Mahallesinde bulunan Mehmetçik Anadolu Lisesinin yer ald alanda yeni yol kazandrlarak asfalt döeme çalmasyla kullanl hale getirildi. Fen leri Müdürlüü ekipleri, 1 kilometrelik alanda önce yeni yol çalmas gerçekletirdi. Daha sonra belediyenin Karacada bazalt tandan üretmi olduu asfalt ile bölgenin tamam asfaltland.

HER EY MLLETMZ VE çOCUKLARIMIZ çN

çalmalarn son halini inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yarnlarn umudu ve teminat olan çocuklarn huzurlu ve ferah bir ortamda eitim almas için üzerlerine düeni yaptklarn söyledi. Beyolu, Pandemi nedeniyle u an okullarmz kapal. Ama biz yine de okullar açlacakm, örgün eitim olacakm gibi kendi imkanlarmz kullanarak gerekli çalmalar yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiimiz günden bu yana eitim kurumlarnn steril koullara kavumas için elimizden geleni yapyoruz, yapmaya da devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git