Bağlar'da öğrencilere kırtasiye desteği

Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Akar, beraberinde götürdüğü kırtasiye malzemelerini Arif Eminoğlu İlkokulunda okuyan öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı. Akar, belediye olarak öğrencilere desteklerinin süreceğini kaydetti.

Haberler 26.09.2019 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süre öncesine kadar bakmsz olan Arif Eminolu lkokulu, Balar Belediyesi ve okul yönetiminin ortak çalmasyla farkl bir görüntüye kavutu. Balar Belediyesi bu kez okulda örenim gören çocuklara eitim seti hediye etti.

Daha önce kullanlamaz halde olan okulun bulunduu alan yaplan çalmalarla botanik ve organik bahçeye dönütürüldü. Bahçelerine meyve fidanlar dikilen okulun asfalt olan bahçesi kilitli talarla yenilenerek renkli bir görüntü kazand. Okulun fiziki koullarn deitiren Balar Belediyesi bu kez okulda okuyan örencilere eitim seti ve krtasiye yardmnda bulundu.

Okul yönetiminin daveti üzerine okula gelen Balar belediye Bakan Yardmcs Muhammed Akar, örenciler tarafndan çiçeklerle karland. çocuklarla yakndan ilgilenen Akar, halk oyunlar ekibinin sunduu gösteriye de elik etti. Daha sonra snflar dolaan Bakan yardmcs Akar ile beraberindekiler okul hakknda bilgiler ald.

Eitime destek vermeye devam edeceiz

Akar, Balar Belediyesi olarak eitime destek vermekten mutlu olduklarn belirterek bu tür hizmetlerin devam edeceini söyledi. Akar, Bu okulumuz botanik bahçesi, hayvan barnaklar, spor alanlar, teknoloji snflaryla ve daha birçok yenilikle örnek bir okul haline geldi. Belediye olarak bu tabloya katk sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Hasan Basri Güzelolu ile Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolunun balatm olduu temizlik seferberlii ile okullarmza, caddelerimize, sokaklarmza yani hayatn dokunduu tüm alanlara hizmetlerimizi aralksz götüreceiz. Hem bu okulumuzda hem de Balar ilçemizde bulunan dier okullarmzda desteklerimizi sürdürmeye devam edeceiz. Karacadan en ucundaki köyümüzdeki okullara da uzak demeden hizmetlerimizi götürmeye gayret edeceiz. Ben de eski bir öretmenim, 10 yllk bir eitimci geçmiim olmas nedeniyle eitim camiamzn talep ve isteklerini çok derinden bilirim ki bunun için buradaym dedi.

Ana Sayfaya Git