Bağlar'ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi’nin, özel eğitim kurumlarının imkanlarını aratmayan koşullarda hizmet veren ücretsiz eğitim merkezinde TYT ve AYT kurslarına katılan 120 öğrenci, bu hafta sonu yapılacak sınavlarda ter dökecek.

Haberler 25.06.2021 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR -Maddi koullar elverili olmayan ailelerin çocuklarndan oluan örenciler, pandemi sürecine ramen huzurlu ekilde snava hazrlandklarn belirterek salad imkanlar nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti. Balar Belediyesinin atl durumdan kurtarp modern teknik imkanlarla donatt eitim merkezinde yine belediyenin salad imkanlarla ücretsiz eitim alarak üniversite snavlarna hazrlanan örencilerin hazrlk maratonu tamamland, gözler Cumartesi ve Pazar günü yaplacak TYT ve AYT oturumlarna çevrildi. Deneme snavlaryla snav öncesinde son rutular yapan örenciler, eitim merkezi yönetimi tarafndan hazrlanan çeitli sosyal aktivitelerle de moral depoluyor.

UMUTLARINA UMUT OLDU

Göreve geldikten sonra yapt ilk icraatlardan biri olan eitim merkezinde örencilerle bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, tek tek ilgilenerek sohbet etti ve snav için baar dileinde bulundu.

Pandemi sürecinin zorluklarna ramen mükemmele yakn imkanlarla snava hazrlandklarn belirten örenciler, Yöneticilerimiz ve öretmenlerimiz bizi en iyi ekilde hazrlad. Özel okullar aratmayan, hatta onlarda olmayan mükemmel imkanlarla hazrlandk. Baarl olmamz için her ey yapld. Bundan dolay hem kendimiz hem ailelerimiz adna size çok teekkür ediyoruz. Snavda baarl olarak hayallerimizi gerçekletirmek ve sizlerin emeine bu ekilde güzel cevap vermek istiyoruz ifadelerini kulland.

lk yl olmasna ramen geçen yl örencilerin üniversite snavlarna rekor düzeyde baar elde ettiini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu yl çok daha büyük baar yüzdesi beklediklerini söyledi. Söz konusu eitim ve çocuklarn gelecei olunca imkanlar seferber etmekten kaçnmadklarn anlatan Beyolu, Önemli olan sizlerin buraya gelip huzurlu koullarda snava hazrlanmasyd. ahit olduunuz üzere her türlü imkan oluturduk. Sizler de en güzel ekilde hazrlandnz, emek verdiniz. Snavda arzuladnz baarl sonuçlar elde edeceinize inanyoruz. Size olan desteimiz bununla snrl olmayacak. Bundan sonraki süreçte de hep sizlerin hem dier evlatlarmzn yannda olacanz bilmenizi istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git