Bağlar'ın mutlu çocuk topluluğu

Bağlar Belediyesi bünyesindeki eğitim merkezlerine katılan okul öncesi çağındaki 500 çocuk, eğitici ve öğretici faaliyetlerle geleceğe mutlu bir şekilde hazırlanıyor.

Haberler 26.04.2022 - 02:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR(SÖZ)- Belediye tarafndan ilçe genelinde toplamda 4 bin çocua kitap hediye edilmesi amaçlanyor.

Balar Belediyesi bünyesindeki aile ve eitim merkezlerinde 500 çocuk okul öncesinden eitici ve öretici çalmalara kadar birbirinden farkl faaliyetlere katlarak hem eitim alyor, hem de elenceli zamanlar geçiriyor.

Kre, okul öncesi eitim ve oyun evleri gibi çalmalarda yer alan miniklerle bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklarn okuma azmine hayran kaldn ifade ederek çeitli türlerden oluan kitap ve eitim setleri hediye etti.

çocuklar Bakan Beyolunu arklarla karlad, ortaya renkli görüntüler çkt.

Ülkemizin Mutlu Yarnlarn Sizler na Edeceksiniz

Milli ve manevi eitimin arlkl olduu okul öncesi çandaki çocuklara yönelik eitici ve öretici kitaplar kendi elleriyle takdim eden Bakan Beyolu, bu yalarda sosyalleen çocuklarn ilerleyen dönemlerde büyük bir özgüven kazandnn altn çizdi.

Beyolu,Belediyemiz bünyesinde hayata geçirdiimiz krelerde eitim alan minik yavrularmza milli, manevi içeriklerden oluan eitici- öretici kitap setleri hediye ettik.

Ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceinde bilginin gücüne inanan çocuklarmz söz sahibi olacak. Biz de filizlerimize her konuda destek olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git