Bakan çözdü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan, yazılım teknolojileri konusunda çalışan Harran.

Haberler 27.07.2018 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üniversitesi (HRÜ) Bilgisayar Mühendislii Bölümü örencilerinin internet problemi yaadn örenince, ksa sürede sorunun çözümünü salad.

Gündüz staj yaptklar için gece saatlerinde yazlm teknolojileri konusunda çalma yapan bir grup üniversite örencisi, yaadklar internet problemi yüzünden uzun süre çalamaynca durumu sosyal medya üzerinden Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varanka iletti.

Gençlerin bulunduu bölgeye özel bir ekip yollayarak sorunun ksa sürede çözülmesini salayan Bakan Varank, sosyal medya hesabndan ise Gençler sorununuz çözüldü mü diye sordu.

Karlatklar problemi Bakan Varankn annda devreye girerek çözmesi gençleri sevindirdi.

Gençler ise Bakan Varanka yine sosyal medya üzerinden Teekkürler Sayn Bakanm, sorunumuz çözüldü. nternetimiz tekrar baland. Artk üstümüzde daha büyük bir yük var. Daha çok çalacaz. eklinde yant verdi.

- Memnun kaldk

nternet balants sorunu yaayan gençlerden HRÜ Bilgisayar Mühendislii Bölümü ikinci snf örencisi Mehmet Can Alpay, AA muhabirine yapt açklamada, yazlm projeleri üzerinde çaltklarn söyledi.

nternet sknts yaadklar için bir umut sorunlar çözülür diye Bakan Varank etiketleyerek tweet attklarn belirten Alpay, Sorun ksa sürede çözüldü. Biz böyle annda müdahale beklemiyorduk ardk, memnun kaldk. Burada daha iyi iler yapacamza inanyoruz. dedi.

- Bize bu ekilde çözümler lazm

Ayn bölüm örencilerinden Muhammed Filiz de attklar tweet sonras Bakan Varankn kendilerine bizzat yant verdiini belirtti.

Sorunu ilettikten bir sonra süre ekiplerin hzlca problemi giderdiini vurgulayan Filiz, Bir müddet arann ardndan çalma ofisimize tekrar geldiimizde internetimizin bal olduunu gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Bir ekilde bizimle ilgilenen, bizi gözetleyen bir bakanmz olduu için çok anslyz. çünkü artk bize bu ekilde hzl müdahale ve çözüm üreten yetkililer lazm. eklinde konutu.

Bakan Varank, ksa süre önce de Yldrm Beyazt Üniversitesindeki laboratuvar sorununun çözülmesini salamt.

Ana Sayfaya Git