Bakan Selçuk'tan 'fiziksel aktivite' çağrısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların koronavirüs tedbirleri kapsamında tatil edilmesi ile birlikte çocukların evde olmalarının havasızlık ve hareketsizlik gibi sorunlar yaratabildiğini, evin temiz havayla buluşup, çocukların fiziksel aktivite yapmasını istedi.

Haberler 18.03.2020 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, okullarn koronavirüs tedbirleri kapsamnda tatil edilmesi ile birlikte çocuklarn evde olmalarnn havaszlk ve hareketsizlik gibi sorunlar yaratabildiini, evin temiz havayla buluup, çocuklarn fiziksel aktivite yapmasn istedi.

Bakan Selçuk, Twitter hesabndan yapt açklamada, çocuklarmzn evde olmalar havaszlk ve hareketsizlik gibi sorunlar yaratabilir. çocuklarmz mümkünse evin bahçesinde, deilse evinizin balkonunda, bu da mümkün deilse camlarnz skça açarak temiz havayla bulumasna ve her gün fiziksel aktivite yapmasna özen gösterin ifadelerini kulland.

Bakan Selçuk ayrca, ihtiyaçlar dorultusunda adm atmaya devam ettiklerini belirterek, Artan talebi karlamak için 14 pilot ilde meslek liselerimiz maske üretimine balyor. Süreci daha kolay atlatmak için gerekenleri yapyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git