Bakan Soylu, Çukurca'da eğitim-öğretim yılı açılışına katıldı

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde düzenlenen 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılış programına katıldı.

Haberler 18.09.2018 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Snrn sfr noktasnda konuan Bakan Soylu, Türkiyenin önünü kesmek isteyenlerin umutlar hedef aldn belirterek, Okullarmz, ümitlerimizi, üniversitelerimizi, geleceimizi kartrmaya çaltlar, kütüphanelerimizi tahrip ettiler, öretmenlerimizi ehit ettiler. Ama ne yaptlarsa baaramadlar. Umudumuzu, geleceimizi elimizden alamadlar. Kendileri yok oldular, kendileri karanlk dünyalaryla ba baa kaldlar dedi.

UYUTURUCU çN UYARDI

çileri Bakan Süleyman Soylu uyuturucuya kar da örencileri uyard. Bakan Soylu, öyle konutu:

Okul önlerinde ve okul çevrelerinde tanmadnz insanlarla konumayn, pelerinden gitmeyin. Sözümün burasnda sadece çukurcal deil Türkiyenin her yerindeki örenci kardelerime sesleniyorum. Kimseden hap, kimseden ilaç veya baka bir ey alp aznza atmayn. Herhangi bir uyuturucu ile yannza yanamaya çalanlara, al bu hap iç, zihnin açlr diyenlerle sakn konumayn. Size verdikleri haplar zihninizi açmaz, bilakis hayatnz karartr. Sakn itibar etmeyin, elinizi uzatmayn, onlarla konumayn ve onlar en yakn polisimize, güvenlik kuvvetlerimize, jandarmamza ve kolluk kuvvetlerimize ihbar edin. Hatta yaknlarnza söyleyiniz. Ayrca okul servislerinde mutlaka ve mutlaka emniyet kemerlerinizi takn.

Bakan Soylu törenin ardndan, sfr noktasnda yayn yapacak Kaymakamlk Radyosunun da açlna katld. Bakan Soylu daha sonra AK Parti ilçe binasna geçerek burada partililerle görütü.

Ana Sayfaya Git