Bakan Ziya Selçuk'tan öğrencilere "kızak şenliği" sözü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, karda öğrencilerle kaymak için meslek liselerine verdiği bin kızak siparişinin bir kısmının tamamlandığını, gelecek kış öğrencilerle kızak kayma temennisinde bulunduğunu ifade etti.

Haberler 25.04.2020 - 23:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, karda örencilerle kaymak için meslek liselerine verdii bin kzak sipariinin bir ksmnn tamamlandn, gelecek k örencilerle kzak kayma temennisinde bulunduunu ifade etti.

Bakan Selçuk, Instagram hesabndan meslek liselerinin yapt bir kzan fotorafn paylaarak bu k kar tatilinde darda kzak kayan çocuklar izlediini belirtti. çocuklarn neeli olduunu, oyunlar bitecek diye bir an üzüldüünü aktaran Selçuk, unlar kaydetti:

O neeyi baka çocuklarmz da okulda yaasnlar diye meslek liselerimize bin kzak siparii vermitim. Ben de gidecektim yanlarna kzak kaymaya. O gün özenmi, gidememitim. Kzaklarn bir ksm yaplp geldi. Derken yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle okullar kapand. O tarihlerde hala kar olan illerimiz vard oysa. Gidemedik. Kzan ilk numunesi odamn bir köesinde kald. Her gün kaç kez gözüme iliiyor. Sonra diyorum her kn bahar, her baharn bir k var. Seneye inallah bir kzak enlii yaparz kar yanca, kollarmz açarz okul bahçesinde, brakrz kendimizi yokutan aaya... Öylece durup duran bir eyadan çocuk sesleri duyulur mu, duyuluyor ite.

Ana Sayfaya Git