Barışcan coşturdu!

BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN Kına Gecesi ve Folklör gösterileri ile bu hafta izleyenleri Diyarbakır’ın halk kültürüyle buluşturdu.

Haberler 22.05.2017 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Programa katlan Özel Sava Aar Koleji örencileri rengarenk kyafteleri ve özellikle bindall elbiseleriyle izleyenlerden tam not ald. Sahnede bir kna gecesini canlandran kzlar ellerine kna yakp sahnede oturan gelinin etrafnda ark söyleyerek döndüler.

Halk oyunlar ekibi ise canl davul zurna eliinde seyircileri Diyarbakr türküleriyle coturdu.Programa katlan seyirciler bile Barcann hazrlad animasyonlara katlarak elenceli dakikalar yaadlar.Özellikle babalarn katld sandalye kapmaca yarmas ve annellerin oynad Tren animasyonu sahnede komik ve unutulmaz anlar yaatt

1997 ylndan beridir Söz Tv ekranlarnda devam eden BZM çOCUKLAR VE BARICAN program artk her cumartesi saat 14:00de Diyarbakr FORUM AVMden canl yaynla uydudan ve DSmartdan yayn yapan Uzay TVde ekranlarnda yaynlanyor Bu yl 20. Sezonu yaplan programda her hafta olduu gibi dans, müzik, animasyon, oyunlar ve yarmalar yer alyor.Program hazrlayan ve sunan Barcann söyledii mini disko animasyon arklar ise programa nee katyor.

Programa katlmak isteyen okul yönetimleri, örencileri ve velileriyle birlikte, okulda hazrladklar yl sonu etkinliklerini sergileyebilir, Bayram kutlamalar, okuma bayramlarn, ödül törenleri, ölen ve enliklerini bu programda ücretsiz gerçekletirebilirler.

Ana Sayfaya Git