Başarılı öğrenciler yemekte buluştu

Diyarbakır’ın TOBB Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip-Fen Lisesi Proje Okulu öğrencileri başarılarını öğretmenleriyle yemekte kutladı.

Haberler 02.12.2019 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn TOBB Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip-Fen Lisesi Proje Okulu Müdürü Ömer Yldrm, okulun eitimcileri ve örencilerine sürpriz bir yemek daveti verdi. Okulun örencilerinin baarlarndan dolay öretmenleriyle birlikte yemekte buluarak moral ve motivasyon yükseltti.

ÖRENCLERLE YEMEKTE

Okul müdürü Ömer Yldrm, örencileri okula tevik etmek amacyla balattklar projeler kapsamnda baarl olan örencilere jest yaptklarn dile getirdi. Yldrm, Türkiye geneli deneme snavlarnn yapld bir süreçteyiz. Deneme snavlarnda baar gösteren ve okulumuzda uyumlu olan örencilerimize böyle bir jest yaptk. Bunun yan sra, okulumuzda kitap okumay tevik etmek amacyla, En fazla Kitap Okuyan örencilerimizi, sportif faaliyetlerde ve iir okuma yarmalarnda baar gösteren örencilerimizi motive etmek için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Yarnlarmz ina edecek olan çocuklarmz, gerçekten hepsi birer cevher deerinde. Ayr ayr yeteneklere sahip, okumay seven, aratran, manevi ve milli deerlerimize bal, prl prl bir nesil geliyor. mam Hatip Proje Okulumuzun bütün eitmenleri, çocuklarmz hayata olabildiince donanml bir ekilde hazrlamak için, azimle çaba gösteriyorlar. Geleceimizin hukukçular, salkçlar, mühendisleri, bilgisayar uzmanlar, ksacas ülkemizi yönetecek olan ve her biri birer baar hikayesi yazacak çocuklarmz geliyor. Rabbimize ükürler olsun ki, yaptmz çalmalarn geri dönülerini görmek, geleceimizi ina edecek çocuklarmzn elde ettii baarlara tank olmak bizleri dünyann en mutlu insanlar yapyor. dedi.

Alipaa Kebap Salonu letmecisi irvan Vural ise, Diyarbakr TOBB Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Fen Lisesi Müdürü Ömer Yldrm ve beraberinde gelen öretmen ve örencilere teekkür ederek, misafirlerini memnuniyetleri kendilerini mutlu ettiini aktard.

Ana Sayfaya Git