Batman Valisi Deniz, okulları gezdi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi, Yenişehir İlkokulu ve Ortaokulu ile Batman Spor Lisesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Haberler 04.10.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Deniz, okul ziyaretlerinde öretmenlerle bir araya geldi, yürüttükleri eitim öretim faaliyetleri hakknda bilgi ald.

Nitelikli Eitime Kararl Admlar projesinin yürütülmesinde öretmenlere önemli görevler dütüünü ifade eden Deniz, öyle konutu:

OKULLARI GEZD

Batman okul öncesi eitimde Türkiyenin örnek illerinden biri oldu. Okul öncesi okullama orannda gösterilen baar sayesinde Batman Türkiye ortalamasnn üzerine çkt. Batman Her Yerde Okuyor kampanyasyla ilimizde okuma kültürünün olumas çabas içerisindeyiz. Okul kütüphanelerine kitap desteinde bulunuyoruz, her frsatta gençlerimize ve çocuklarmza kitap datyoruz. Bu baarlarn devam etmesi için hepimize önemli görevler düüyor.

Akademik baarnn yannda çocuklara milli ve manevi deerlerinin anlatlmasnn önemli olduunu ifade eden Deniz, Vatann, milletini ve bayran seven, ortak deerlerimizi özümsemi, sevgiyi, kardelii ve paylamay seven örenciler yetitirmemiz her eyden daha önemlidir. Öretmenlerimizin özellikle veli ziyaretleri çok önemlidir. Velileri de eitimin içine katmalyz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git