Batman'da 50 akademisyen!

Batman Üniversitesi yeni akademik yılına hazır. Rektör Durmuş, yeni akademik unvan alan 50 akademisyenle eğitim yılına merhaba dedi.

Haberler 16.09.2019 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi 2019-2020 akademik yl açl program gerçekletirildi.

Batman Üniversitesi yeni akademik yl açl töreni Bat Raman Kampüsü rektörlük konferans salonunda gerçekletirildi. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydn Durmuun katlmyla balayan akademik yl açl törenine üniversitenin tüm akademik personelleri katld.

Rektör Durmu, herkesin Batman Üniversitesine imrendiini, burann huzur üniversitesi olarak görüldüünü söyledi. Rektör Durmu, Üniversitemize gelmeye çalyorlar. Baz kiilerde çeitli menfaatler için üniversitemizi karalyorlar. Onlar da Allaha havale ediyoruz. Bizim için önemli olan Üniversitemizin huzurudur. Önümüzde çok büyük bir gelecek var. Yeter ki biz birlik ve beraberliimizi bozmayalm. Batmandan inanyorum ki her tarafa k doacak. Douda, Güneydouda birlik beraberliin timsali olacak. Batman Üniversitesi huzur üniversitesi diye dünyaya yaylacak ve bizim kardeliimize çimento olacak. Liyakat ve vatana sadakat temel ilkemiz ile her görüten insanlarn olduu bir üniversite olacak.

ÜNVERSTEMZ BÜYÜYOR

Vatana ve millete sadk olmayan insandan ne üniversiteye ne ülkeye nede kendine bir fayda gelir. O yüzden vatann ve milletini seven bölünmez birliimize sadk olan herkesi destekleyeceiz. Buradan söz veriyorum. nallah 2019-2020 akademik yl hepimize hayrl uurlu olur, herkes evine helal alnnn teri olan nasibini kazancn götürür. Tüm akademisyenlerimiz inallah memlekete sökülmeyecek çiviler çakar, hepinizin akademik yln kutluyorum dedi.

Üniversitede görevdeyken akademik ve bilimsel aamalar tamamlayarak bir üst akademik unvana geçen tüm akademisyenleri tebrik eden Rektör Durmu, yeni akademik unvan alan 50 akademisyeni sahneye davet ederek tebrik berat takdim etti.

Ana Sayfaya Git