Batmanlı TEOG birincisi Simanur,Galatasaray Lisesi'ni istiyor

BATMAN Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Simanur Beyaz, TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1'incileri arasında yer aldı. Simanur Beyaz, en büyük hedefinin Galatasaray Lisesi'nde okumak olduğunu söyledi.

Haberler 06.01.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pazarlamaclk yapan bir babann 3 çocuundan biri olan 13 yandaki Simanur Beyazn, devlet okulunda gördüü eitimle ve dersaneye gitmeden, kendi imkanlar ile hazrland TEOG snavnda sorulan 120 sorunun tamamn doru yantlayarak, büyük bir baarya ulamas Batmanda büyük bir sevinç yaatt.

TEOG BRNCS OLDU

Atatürk Ortaokulu 8inci snf örencisi Simanur Beyaz, baarsn öretmenleri ve ailesine borçlu olduunu belirterek, Snavda sorulan 120 sorunun tümünü doru yantladm için çok mutluyum. Baarm öretmenim ve aileme borçluyum. Kitap okumay çok seviyorum. Snava hazrlk sürecinde bol bol soru çözdüm. Snava yaz tatili ortasnda hazrlanmaya baladm. Ne kadar erken balanrsa o kadar iyi. çünkü konular daha iyi kavranlyor. Ayrca derste öretmenlerimi iyi dinlemem baarmda büyük bir etken oldu. Galatasaray Lisesinde okumay çok istiyorum. En büyük hedefim Galatasaray Lisesinde eitim görmek dedi.

GALATASARAY LSESN STYOR

Simanur Beyazn snf öretmeni Tuncay Açc ise, Simanuru ald baardan kutlayarak, çok gururluyuz. Örencimizden böyle bir baar bekliyorduk. Kendisi 5inci snftan beri istekli, gayretli bir ekilde çalyordu. Bir örencinin baarl olmas için sadece ders çalmas yetmiyor. Ya da hiç ara vermeden ders çalmak, doru bir tutum deil. Her türlü aktiviteye yeterli vakit ayrd. Baarl oldu. Hem bizi, hem ehrimizi, hem arkadalarn gururlandrd, tebrik ediyorum diye konutu.

Simanurun babas Süleyman Beyaz da, kznn baarsndan dolay büyük mutluluk duyduunu ifade ederek, Kzm ilkokuldan beri baarlyd. Bizi gururlandrp, sevindirdi. Bu baarda öretmenlerin katks çoktur. çocuun bulunduu ortam da çok önemli. Küçük yata aabeyinin etkisi de oldu. O da Fen Lisesi son snfta. Büyük çocuk baarl olunca ondan sonraki çocuklar da baarl oluyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git