Baykuşlar okul bahçesini mesken tuttu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine yuva yapan baykuşlar ilgi görüyor.

Haberler 13.08.2018 - 08:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesindeki ehit Halit Gülser Kz Anadolu mam Hatip Lisesinin bahçesine yuva yapan baykular renkli görüntüler oluturuyor.

Merkez Kayapnar ilçesinde bulunan okulun bahçesindeki aaçlara yuva yapan baykular vatandalardan ilgi görüyor.

MUTLULUK DUYUYORLAR

Okul müdürü Ömer Aykanat, AA muhabirine yapt açklamada, baykularn okul bahçesindeki aaçlar yuva edinmesinden mutluluk duyduklarn söyledi.

Ayn zamanda proje okulu olduklarn, okulun güzel bir bahçesinin bulunduunu dile getiren Aykanat, Okulun bahçesinde aaçlara yuva yapmlar. çok güzel, doal bir görüntü oluturmu. Örencilerimiz ve biz çok memnunuz. Onlar korumaya gayret ediyoruz. dedi.

AYRI BR GÜZELLK KATIYOR

Baykularn bahçeye ayr bir güzellik kattn ifade eden Aykanat, örencilerin baykularla elenceli zaman geçirdiini, velilerin de bu durumdan memnun olduunu aktard. Aykanat, ellerinden geldiince onlar korumaya çaltklarn kaydetti.

KMSE ZARAR VERMYOR

Okul görevlisi Sadk Bozan, her gün 10a yakn baykuu okulun bahçesinde gördüklerini belirterek, Kimse baykulara zarar vermiyor. Gelen velilerin de houna gidiyor. Örenciler aaçlara konduklarnda fotoraflarn çekiyor. deerlendirmesinde bulundu. Diyarbakrda daha önce hiç bayku görmediini aktaran Aykanat, lk defa bu okulda gördüm. ki yldr bu baykular buraya geliyor. Bu da okulumuzun bahçesinde güzellik oluturuyor.sözlerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git