Beş bin kitap dağıttı

Mardin’ in Midyat İlçe Kaymakamlığının desteği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Koordinesinde 5 bin kitap alındı. Alınan kitapların vatandaşların okuma alışkanlığına katkı sunması amacıyla parklarda okutulacağı belirtildi.

Haberler 27.11.2017 - 08:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat lçe Emniyet Müdürlüü tarafndan uygulanan proje ile okutulacak kitaplarla hem vatandalara okuma alkanlnn alanaca, hem de vatandalarla polisin kaynamasnn hedeflendii bildirildi. lçe emniyet müdürlüü düzenledii farkl etkinliklerle halka iç içe olmaya devam ediyor.

OKUMA ALIKANLII

Ayrca polis ekipleri tarafndan örencilere vatan, millet, devlet sevgisi anlatlp, okul, çevrelerinde madde bamls olan gençlere kar uyarlar yaplyor. Bu konuda emniyet mensuplarna yardmc olmalar için örenciler bilgilendirilip irtibat numaralar veriliyor. Midyat lçe Emniyet Müdürlüünden yaplan açklamada, 15 Temmuzda ülkede yaplan hainlii ve bölücü örgütlerin birliimizi beraberliimizi bozmaya çalarak vatanmz parçalamak istedikleri anlatlp, örencilerimizin en önemli görevinin okumak olduu belirtilip, okumayan örencilerin kandrlmaya en müsait kiiler olduu vurgulanp, okullarna devam edip, üniversite bitirerek bu vatana hizmet etmeleri konular ilenmeye devam ediyor denildi.

Ana Sayfaya Git