Bedensel engelli genç 14'üncü kitabını çıkardı

Kendisinin kaleme alamaması nedeniyle sözlerini ailesine yazdıran Karabulut, bu şekilde 14'üncü kitabını piyasaya sürdü.

Haberler 28.01.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda ikamet eden bedensel engelli Abbas Karabulut, Okumak Su gibi htiyaçtr isimli kitabn çkard. Daha önce biri ngilizce olmak üzere 13 kitap yazan Karabulut, tüm kitaplarn seslendirip ailesinin kaleme almasyla ortaya çkaryor.

Batmanda bedensel engelli 32 yandaki Karabulut, doutan yüzde 100 bedensel engelli olarak dünyaya geldi. Zor artlar altnda yaamn sürdüren Karabulut, kitap yazarak hayata tutunmay baard. 32 yllk yaantsna biri ngilizce olmak üzere 14 kitap sdran Karabulut, yetkililerin kendisine kitap yazma konusunda yardm edilmesini bekliyor.

O okuyor, yaknlar kaleme alyor

Yüzde 100 bedensel engelli olduunu belirten Abbas Karabulut, Engel dediimiz beden deil, engel birbirimize duyarsz, ilgisiz kalmamzdr. Yani destek olursa fiziin hiçbir engeli sorun olmaz yeter ki birbirimize destek olalm, sahip çkalm. Bir kitap tamamlayp birine sunmak kar taraf için belki çok basit, kolay olabilir fakat bir kitap yazabilmek gerçekten çok zordur. Bu konuda yeni yazdm kitap konusunda yetkililerin duyarl olmalarn rica ediyorum. Kitap yazdm zaman yeenlerimize bilgisayardan yazdryorum, ben okuyorum onlar yazyor. 2020 ylnda Okumak Su gibi htiyaçtr balkl kitabm çkardm. Bin yl hayatta kalsan da bütün evreni dolasan da okumay seven biri kadar ne bilimin ne de istinadn olur. Bu yeni yazdm kitapla beraber 14üncü kitabm oluyor. ngilizce de bir kitap yazdm. Yazdm kitaplar engeller üzerine dedi.

Ana Sayfaya Git