Belediye okulları onarıyor

Diyarbakır'ın Eğil İlçe Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında okullarda eğitime ara verilmesini fırsata çevirerek ilçe sınırları içerisinde yer alan eğitim kurumlarında bakım ve onarım çalışması başlattı.

Haberler 26.04.2020 - 22:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eilde korona virüs sonrasnda örencilerin hijyenik bir ortamda eitim ve öretim görebilmesi için okullarda boya, tamirat, peyzaj ve temizlik çalmas yapld.

OKULLAR ONARILIYOR

Eil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili dris Arslan, Tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs vakas ile kar karyayz. Korona virüsün ülkemizde ortaya çkmasndan itibaren Cumhurbakanlmzn, Bakanlklarmzn ve valiliimizin alm olduu kararlar titizlikle uygulamann gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadarki süre zarfnda belediyemiz 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeden hijyen ve dezenfeksiyon çalmalarna devam ediyor. Bunun yannda belediyemizin asli görevlerini de yerine getirmekteyiz. Bu kapsamda okullara ara verilmesini bir frsata çevirerek ilçemizdeki okullarda bakm onarm çalmas balattk. Eitim her zaman ve her koulda önceliimiz olmaya devam edecektir. Eitimde frsat eitliini salamak ve çocuklarmzn daha güzel ve nezih ortamda eitim alabilmeleri amacyla, lçemizde bulunan eitim yuvalarmzn belediyemiz imkanlar ölçüsünde hiçbir eksii kalmayncaya dek yenileme hizmetlerimiz devam edecektir. Vatandalarmz rahat olsunlar. çok ksa bir süre içerisinde bu salgndan kurtulacaz. Yine okullarmz cvl cvl olacak, eitim ve öretime kaldmz yerden daha güçlü bir ekilde devam edeceiz. Ben vatandalarmza bir kez daha çarda bulunmak istiyorum. Biraz daha sabretsinler, evlerinde kalsnlar. nallah bu süreci ksa sürede atlatacaz dedi.

Ana Sayfaya Git