Belediyeden çocuklara tatil hediyesi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, oluşturduğu Çocuk Dünyası Parkı ile çocukların yüzünü güldürdü.

Haberler 03.07.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepin ahinbey Belediyesinin desteiyle 14 bin metrekare alan üzerinde yaplan parkta, 109 oyun grubunun yan sra aralarnda Kelolan, Nasrettin Hoca ve irinlerin de bulunduu 10 masal kahramannn heykeli konuldu.

çocuklara yönelik ilin en büyük park özellii tayan parkta ayrca iki basketbol sahas yapld, kondisyon aletleri yerletirildi.

Belediye Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn, AA muhabirine, çocuklarn oyun oynayabilecei, gençlerin enerjisini atabilecei, yetikinlerin de zaman geçirebilecekleri bir alan oluturmaya çaltklarn belirterek parkn çocuk oyun bölümünü hizmete açtklarn söyledi.

Parktaki düzenleme çalmalarnda sona gelindiini ifade eden Takn, Bu park çocuklarmza hediye etmek istedik. çok ükür oyun gruplarnn hemen hemen hepsi konuldu, kameriye yerletiriliyor, basketbol sahalarmz yaplyor. dedi.

109 oyun grubu ile masal kahramanlarnn heykellerinin yer ald parkta çocuklarn çok keyifli zaman geçirdiini dile getiren takn, çocuklar için ellerinden gelen her eyi yapmaya çaltklarn belirtti.

- çocuklarmz bizim geleceimiz

Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn, çocuklarn çok kymetli olduunu, onlarn mutluluunun ailelerini de mutlu ettiini söyledi.

Ailenin temel tan çocuklarn oluturduunu ifade eden Takn, öyle konutu:

çocuklarmz bizim geleceimizdir. Onlarn fiziksel ve ruhsal olarak iyi yetimesi, geleceimizi teminat altna almamz anlamna geliyor. nallah onlar bizden çok daha kabiliyetli bir ekilde vatanmza, milletimize ve ailelerine hizmet eden bireyler haline gelecekler. Bu inançla onlara hizmet etmeye çalyoruz.

Takn, Siirtte genç ve çocuk saysnn fazlalna dikkati çekerek çocuklarn zaman geçirebilecei alanlar artracaklarn vurgulad.

- Aileler memnun

çocuklaryla parka gelen Fikret Özevin, Türkiyenin en güzel parklarndan birinin artk Siirtte olduunu söyledi.

çocuklar bu parkta çok eleniyor. Bugüne kadar hiç yaplmayan eyler yaplmaya baland. çocuklarmz bu parkta çok mutlu, aileleri olarak biz de memnunuz. diyen Özevin, parkn yapmnda emei geçenlere teekkür etti.

Torunuyla parka gelen 61 yandaki Cudi Tobaolu, kentte ilk defa böyle bir çalmaya ahit olduunu belirtti.

Siirt Belediyesine görevlendirme yaplmasnn ardndan belediye hizmetlerinin kalitesinde art olduuna iaret eden Tobaolu, Allah, belediye bakanmzdan raz olsun. Yeni yaplan belediye hizmetleri bizi memnun ediyor. Torunlarm bu parkta çok güzel zaman geçiriyor. dedi.

çocuklaryla parka gelen Abdulhakim Özalp da görevlendirme yaplan belediye yönetiminin halkn özledii hizmetleri gerçekletirdiini söyledi.

Bisikletleriyle parka gelen çocuklar da parkta çok mutlu olduklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git