Benim yerime geç!

Dülgeroğlu, "Amacımız engelli bireylere engelsiz yaşam koşulları sunmak olmalı. Bu noktada hayatımızın her alanında büyük bir hassasiyetle çaba göstermeliyiz" dedi.

Haberler 06.04.2018 - 08:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde engelli örencilere yönelik Benim Yerime Geç etkinlii düzenlendi.

Atatürk lkokulunda düzenlenen etkinlie, Kulp Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Fatih Dülgerolu, lçe Jandarma Komutan Binba Mahir Salk, lçe Emniyet Amiri Abdullah çullu, lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya, örenciler ve velileri katld.

Kaymakam Dülgerolu, program düzenleyenlere teekkür ederek, farkndalk ve empati duygusunun bireylerde oluabilmesinin önemine deindi.

ENGELL ÖRENCLER çN

Dülgerolu, Amacmz engelli bireylere engelsiz yaam koullar sunmak olmal. Bu noktada hayatmzn her alannda büyük bir hassasiyetle çaba göstermeliyiz. ifadelerini kulland.

Özel eitim öretmeni Serkan Avlar da engelli bireylerin gündelik yaam koullar ile sosyal yaam alanlarna adaptasyonlarnn salanabilmesi için toplumu oluturan her bireye büyük bir sorumluluk dütüünü belirtti.

Konumalarn ardndan etkinlie katlanlar, gözleri kapal bir ekilde engelli yürüyü parkurunda yürüme, ikili sesli iletiim esnasnda d sesi kapatan kulaklklar takma ve tekerlekli sandalye kullanarak engelli bireylerin yaadklarn tecrübe ettiler.

Ana Sayfaya Git