Beşikci engelli öğrencilerle

Yenişehir Kaymakam Beşikçi, işitme engelli öğrencileri ziyaret etti.

Haberler 13.10.2021 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Engelli örencilerin sahip olduklar yetenekler dorultusunda üretken, kendi hayatn idame ettirebilen bireyler haline getirmek en temel vazifemiz olmaldr dedi.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, ilçede bulunan Surkent itme Engelliler lkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okul idarecileri ve eitim gören örencilerle bir araya geldi.

TME ENGELLLER

itme Engelliler Okulunda eitim alan örencileri snflarnda ziyaret ederek yakndan ilgilenen Bakan Beikci, okul idarecileri ile birlikte iitme engelli örencilerin eitimlerini kolaylatrmak amacyla yaplan çalmalar inceledi. itme engelli örenciler ile uzun süre ilgilenen Kaymakam Beikci, bir insann engelli olmas onun dier insanlar gibi yaamasna, çalmasna ve baarl olmasna engel tekil etmediini belirterek, Sosyal belediyecilik anlaymzla toplumun her kesimine hizmet götürmek amacyla çalmalarmz devam etmektedir. Sadece iitme engelli deil tüm engelli örencilerimizi sahip olduklar yetenekler dorultusunda üretken, kendi hayatn idame ettirebilen bireyler haline getirmek en temel vazifemizdir. Burada bulunan çocuklarmzn eitimi için gerekli tüm ihtiyaçlar karlamaktayz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git