Beşikci kırsal okullarda!

Kaymakam Beşikci, kırsal mahallelerde okul idarecileri ile bir araya geldi

Haberler 19.10.2021 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, ilçeye bal krsal mahallelerde bulunan okullar ziyaret ederek, okul idarecilerinden örencilerin eitim koullar ve ihtiyaçlar hakknda bilgi ald.

Kalbe Yürüyen Belediyecilik sloganyla ilçede hizmetleri aralksz sürdüren Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Beikci, yüz yüze eitimin balamasyla birlikte ilçede eitim gören örencileri bir an olsun yalnz brakmyor.

ÖRENCLERLE BR ARAYA GELD

Örencilerin ihtiyaçlarnn giderilmesi için çalan Kaymakam Beikci, ilçeye bal Hantepe Mahallesinde bulunan Hantepe lkokulunu ziyaret ederek örencilerle bir araya geldi. Örenciler ile birlikte derse katlan Kaymakam Beikci, eitim öretim konusunda Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi olarak gelecein teminat olan çocuklarn yannda olacaklarn belirterek eitimi sorunsuz ve eksiksiz tamamlamalar için ellerinden gelen her türlü destei sunacaklarn söyledi.

Örencilerin youn ilgisiyle karlanan Kaymakam Beikci daha sonra Hantepe lkokulu idarecileri ile bir araya gelip, okulun genel durumu hakknda bilgi alarak okulun bahçe düzenlemesinin bir an evvel düzenlenmesi için talimat verdi.

Ana Sayfaya Git