Beyni etkin kullanmak

Dicle Elektrik, 8 ve 12’nci sınıfta okuyarak sınav hazırlığı yapan personel çocuklarına eğitim desteği sağladı. Konularında uzman olan eğitimciler, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 118 öğrenciye alternatif düşünme, soru çözüm teknikleri ve sınava hazırlık konularını içeren beyni etkin kullanma sanatı ve sınav taktikleri eğitimi verdi.

Haberler 28.05.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik nsan Kaynaklar Direktörlüü tarafndan Bugünün küçükleri, yarnn büyükleridir. Geleceimiz, çocuklarmzdr slogan ile organize edilerek eitim çalmas öleden önce Diyarbakrda sonra ise anlurfada gerçekletirildi. lginin hayli fazla olduu eitime Diyarbakrda 58, anlurfada 60 örenci katld. Tamamn Dicle Elektrik çalanlarnn çocuklarnn oluturan örencilere psikolog ve davran bilimleri uzman Kunter Kurt ile uzman psikolog Cevher Sönmez tarafndan beyni etkin kullanma sanat ve snav taktikleri eitimi verildi.

ÖRENCLERE YÖNELK

Eitimciler, snav hazrl yapan örencilere bir eyler baarmak için öncelikle bir hedefe sahip olunmas gerektiini hatrlatarak, bunu gerçekletirmek için en önemli etkenin motivasyon olduunu anlatld. Snav srasnda dikkat edilmesi gereken konularn da aktarld eitim çalmas srasnda eitmenler, dikkat toplama ve snav taktikleri konusunda da bilgiler aktard. Eitim çalmas, bilmek kadar bilgiyi doru kullanmann öneminin yan sra düünme, alglama, deerlendirme, kavrama ve karar verme hz ile ilgili anlatmlarla sona erdi.

irket çalanlar eitim çalmasnn yararl olduunu belirterek bunu düünüp uygulayanlara teekkür ederken, irket yöneticileri de ihtiyaç oldukça bu tür etkinliklerin gerçekletirileceini bildirdi.

Ana Sayfaya Git