Beyoğlu minik hafızların misafiri oldu

Merkez bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hafızlık eğitimi alan öğrenciler için düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı.

Haberler 11.07.2019 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Proje Fen Lisesinde hafzlk eitimi alan örenciler için düzenlenen kahvalt etkinliine katld.

HAFIZLIK ETM ALIYORLAR

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Proje Fen Lisesinde örgün eitimle birlikte hafzlk eitimi almaya balayan beinci snf örencileri için aileleri tarafndan her gün düzenlenen sabah kahvaltsna misafir oldu. 120 örencinin aileleriyle beraber katld okuldaki etkinlikte Bakan Hüseyin Beyolu, ailelerden ve çocuklardan yakn ilgi gördü. Hafzlk eitimi alan çocuklarla yakndan ilgilenen Bakan Beyolu, kahvaltdan sonra çocuklara oyuncak datt. Kahvalt etkinliine ayn zamanda Balar Belediye Bakan Yardmcs olan Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Proje Fen Lisesi Okul Aile Birlii Bakan Ali Yamur ve okul müdürü Ömer Yldrm da katld.

ÖRENCLERLE KAHVALTI YAPTI

Hafzlk eitimini baaryla tamamlayacak olan örencilere tablet bilgisayar hediye edeceklerini dile getirerek gelecein hafzlarnn motivasyonunu artran Bakan Beyolu, çok önemli bir eitim sürecinden geçiyorsunuz. Bu kutlu yolculua çkan çocuklarmz, ailelerini, okul yönetimini ve öretmenleri tebrik ediyorum. Milletimizin gelecei, toplumumuzun yarnlar inallah bu yavrularmza emanet olacak dedi.

Ana Sayfaya Git