Beyoğlu'na Makedonya misafiri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB)'nin iş birliğiyle Makedonya'nın Gostivar kentine bağlı Banitsa'da inşa edilen Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Sabri İmer ve okul yönetimi, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.

Haberler 03.08.2019 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2012 ylnda hizmete açlan Makedonya Mustafa Kemal Atatürk lköretim Okulu Müdürü Sabri mer, özel bir okul ile gelitirdikleri karde okul projesi kapsamnda Diyarbakra geldiklerini dile getirerek Bakan Beyolunu da ziyaret etmek istediklerini söyledi. mer, göreve seçilmesi nedeniyle Bakan Beyolunu tebrik etti.

Bakan Beyolu da anlaml ziyaret nedeniyle Makedonya Mustafa Kemal Atatürk lköretim Okulu Müdürü Sabri mer ve okul heyetine teekkür etti. merin, Osmanl eserlerinden olan Üsküp Muratpaa Camiinin tablosunu hediye etmesi Bakan Beyolunu duygulandrd.

Ziyaretin sonunda Bakan Beyolu da mere Diyarbakra özgü olan el yapm bakr fincan takm hediye etti.

Yemen ve Filistinli örencilerden ziyaret

Uluslararas Örenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Diyarbakr ube Bakan Metin Oktay ve nsani Yardm Vakf Dou - Güneydou Bölge Koordinatörü Bar Oktay, beraberlerindeki Yemenli, Filistinli ve Türkmenistanl örencilerle beraber Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu ziyaret ederek yaptklar çalmalar hakknda bilgi verdi.

Samimi ve scak bir ortamda geçen ziyarette UDEF Diyarbakr ube Bakan Metin Oktay ve nsani Yardm Vakf Dou - Güneydou Bölge Koordinatörü Bar Oktay, Bakan Beyoluna UDEFin çalmalarn içeren ansiklopedi hediye etti.

Ana Sayfaya Git