Bilgisayar almak için biriktirdiği harçlığını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı

Siirt'te ortaokul öğrencisi İkranur Yıldırım (12), bilgisayar almak için biriktirdiği harçlığını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı

Haberler 17.04.2020 - 23:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt 15 Temmuz Milli rade mam Hatip Ortaokulu örencisi kranur Yldrm (12) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede vatandalarn maduriyetinin giderilmesi için, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan öncülüünde, Biz Bize Yeteriz sloganyla balatlan Milli Dayanma Kampanyasna destek sundu.

Yldrm ailesini evlerinde ziyaret eden Siirt Valilii Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, kranurun balad 504 liray teslim ald.

Ekip daha sonra paray Ziraat Bankas Siirt ubesinde açlan hesaba yatrd.

Bilgisayar almak için harçlk biriktirdiini belirten Yldrm, 6 ayda 504 lira biriktirdim. Bir yln sonunda uygun fiyatla bir bilgisayar almay düünüyordum. Ancak Cumhurbakanmzn kampanyasn duydum. Bilgisayarm u an durabilir. Vatandalarmzn ihtiyaçlar daha acildir. Bu kampanyaya ben de kendi imkanlarmla, biriktirdiim harçlmla destek olmak isterim. çok mutluyum. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. diye konutu.

Vefa Sosyal Destek Grubu Üyesi Mihraç Tein ise örnek davranndan dolay Yldrm kutlayarak, Kzmz, bizi arayarak kampanyaya harçlyla destek olacan iletti. Biz de adna açlacak hesaba yatrmak üzere evine giderek paray teslim aldk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git