Bilim çocukları

Diyarbakır Mehmet Sabri Güzel İlkokulu, İstanbul’da yapılan Türkiye Robot Şampiyonası’nda ‘En İyi Sunum Ödülü’ alarak bölgeye ve kente bilimsel anlamda önemli bir başarı kazandırdı. Okul Müdürü İrfan Koçyiğit,”Elde ettiğimiz başarıyı Diyarbakır halkına armağan ediyoruz” dedi.

Haberler 16.02.2018 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilim Kahramanlar Dernei tarafndan bu yl 14üncüsü organize edilen robot turnuvas stanbulda yapld.Ünlü oyuncu Hakan Bilginin sunduu turnuvaya 11 ilden 36 okul katld. Diyarbakr Yeniehir Öretmen Mehmet Sabri Güzel lkokulu temsil etti.

11 lden 36 Okul Katld

Turnuvada En yi Sunum ödülünü kazanan Öretmen Mehmet Sabri Güzel lkokulu önemli bir baarya imza att.Okulun bu baars Diyarbakrda sevinçle karland. Okul Müdürü rfan Koçyiit, örnek bir ekip çalmas ortaya koyarak bu baarya ulatklarn söyledi.

Baarnn Srr Ekip Ruhu Oldu

Okul Müdürü Koçyiit, bu tür turnuvalarn örencilerin eitim hayatna farkllk katmasnn yannda baar çizgisini yukar tamada da çok etkili olduunu belirtti.Baarnn ekip ii olduuna dikkat çeken Koçyiit, Baarnn srr ekip ruhuyla hareket etmemiz oldu.Tek bamza bu noktaya gelmedik. Bu baarda emei geçen bata Yeniehir Kaymakammz Sayn Serdar Kartal beye, idarecilerimize, öretmenlerimize ve velilerimize teekkür ediyorum. Bu baary gösteren örencilerimizi de yürekten kutluyorum. Bu baary Diyarbakr halkna armaan ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git