Bilim ve teknoloji

Karaköprü Beleyesi tarafından açılan STEM merkezinde öğrencilerin yarıyıl tatilini değerlendirmeleri için Stem ve kodlama kursu verilerek öğrencilerin bilimle tanışması sağlanıyor.

Haberler 01.02.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaköprüde örenciler bilim ve teknoloji ile tanyor. Karaköprü Belediyesi tarafndan açlan STEM ve bilim merkezinde yaryl tatilini deerlendirmek için örencilere gelecein mesleklerinden olan stem ve robotik kodlama eitimi veriliyor.

BLM VE TEKNOLOJL

Açlan kurslarda gençler bilimle tanrken, kodlama ve robotik tasarm örenerek gelecein mühendisleri olma yolunda ilk adm atyorlar. Örenciler kurslardan çok memnun olurken, bu imkan kendilerine salayan Karaköprü Belediye Bakan Metin Baydilliye teekkür ettiler. STEM Eitmeni Aye Suba, örencilerin hem bilimle ve teknolojiyle tanmas hem de yaryl tatilini deerlendirmesi için önemli bir çalma gerçekletirdiklerini belirterek, Bu Stem merkezinin kurulmasn salayan Karaköprü Belediye Bakanmza çok teekkür ediyorum. Buras Karaköprü ilçesi için gerçekten donanml bir yer ve buradaki çocuklarn gelip eitim almas çok umut verici, sevindiricidir. çocuklarn buradaki kaynaklardan yararlanarak bilim ve teknolojiyle tanmas çok güzel bir durum diye konutu.

STEM ve robotik kodlama kursuna katlan örencilere android uygulama gelitirme, drone yapm, kodlama, temel elektronik, robotik, 3D tasarm ve 3D üretim eitimleri veriliyor.

Ana Sayfaya Git