Bilnet Diyarbakır'da değişim rüzgarı !

Hem idari hem eğitim kadrosunda yeniden yapılanmaya giden ve geçtiğimiz günlerde üst düzey yöneticilerin de katıldığı geniş katılımlı lansman toplantısı ile yeni dönemin startını veren Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’nde değişim rüzgarı esiyor.

Haberler 13.09.2018 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Kayhan, Bilnet Okullar stanbulda nasl eitim veriliyorsa ve nasl idare ediliyorsa ayn eitim ve idari anlay Diyarbakrda da olacak diyerek bilimsel, teknolojik ve güvenli eitim politikas ile Diyarbakr farkl bir eitim modeli ile tantracaklarn söyledi.

Eitim hizmeti genel merkeze emanet

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsünde yeniden yaplanma ve deiim rüzgar esiyor. Geçtiimiz günlerde idari kadrosu el deitiren okulda eitim alannda da ilklere imza atlyor. Üst düzey yöneticiler, kent yöneticileri ve youn bir davetli topluluunun katld lansman toplants ile yeni bir sürecin startn veren okulda eitim planlamas, kontrolü ve yönetimi genel merkeze braklrken, okulun fiziki artlar yeniden dizayn edildi, eitim kadrosu alannda uzman isimler tarafndan takviye edildi.

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü Yönetim Kurulu Üyesi Adam Mehmet Fatih Kayhan, önemli bir idari ve eitim anlay deiikliine gittiklerini dile getirerek yeni dönemde stanbuldaki eitim ile Diyarbakrdaki eitimin bir olacan söyledi.

Genel merkez okulu olarak eitim vereceiz

Bilimsel, teknolojik ve güvenli eitim politikas ile Diyarbakr farkl bir eitim modeli ile tantracaklarn ifaden Kayhan, Bilnet Okullar ana kucandan yükseköretim basamana kadar geçen süreçte çan eitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak gelecee yön verebilen evrensel düünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun mutlu ve üretken bireyler olarak yetitirme vizyonuna sahiptir. Franchising anlayna son verdik. Diyarbakr,genel merkez okulu eklinde idare edilecek ve eitim verecek. Yani stanbuldaki okulda nasl eitim veriliyorsa ve idare ediliyorsa Diyarbakrda da ayns olacak. Önemli deiikliklker yaptk. Okulun fiziki artlarn yeniledik. Temizlikten güvenlie kadar,eitim kadrosundan idari yaplanmaya kadar tepeden trnaa deiiklikler yaptk dedi.

Eitimde kaliteli ve güvenli liman olacaz

Türkiye Bilnet Liseleri Zümre Bakanlarnn artk kendi okullarnda görev yapacan belirten Kayhan, Geçen hafta genel müdürlük yöneticileri buraya gelerek eitim planlamas yaptlar. 9. snftan 12. snfa kadar lise öretmenlerimiz, Türkiyedeki tüm bilnet kampüslerinin akademik sürecini yöneteceklerdir. Bu da Diyarbakr özel eitiminde bir ilktir. Velilerimizin, vatandalarmzn çocuklarn çekinmeden emanet edecekleri,bu konuda hiçbir tereddüt yaamayacaklar ve eitim sürecinin sonunda da buradan mutlu ekilde ayrlarak teekkür edecekleri bir okul planlyoruz. Bu kentin, bu topraklarn evlatlar olarak kentimize ve insanlarmza kar olan sorumluluumuzu en iyi ekilde yerine getireceiz. Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü, bilimsel, teknolojik ve en önemlisi güven veren eitim politikas ile farkndallk oluturacak. Bu fark imdiden görebilirsiniz. Bu nedenle tüm hemerilerimizi okulumuza davet ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git