Bilnet Okulları’nda yeni dönem açılışı yapıldı

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü'nde lansman toplantısı düzenlenerek yeniden yapılanma açılışı yapıldı.

Haberler 05.09.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Kulübü Bakan Bilal Kadayfçolunun devrald Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsünde yeniden yaplanmaya giderek açl yapld.

BLNET OKULLARI

Eitim sistemi genel merkezden gelen uzman ekip ve idare tarafndan yönetilecek olan kampüsün açlna Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bilnet Okullar Genel Koordinatörü Hasan Gülbaran, Diyarbekirspor Kulübü Bakan i adam Bilal Kadayfçolu, Bilfen irketler Grubu Bakan Vekili Fatih Öztürk, Bilnet Okullar CEOsu Faruk Tatar, öretmenler ve örenciler katld.

ETME MERHABA

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, çocuklarn yetitirilip eitilmesinin toplumlarn en büyük güvencesi ve güç kayna olduunu belirtti. Vali Güzelolu, Bir toplum bütün maddi deerlerin ötesinde en büyük gücü eitilmi, yetimi bata milli ve manevi deerleri özümsemi yerelden, evrensele uzanan bilgi temelli özgüveni yüksek ve toplumun geleceine katk koyacak bu gençlikte aramaktadr. Bir toplumun bütün parametreleri açsndan baktmzda belirleyici en önemli unsur kalknma yarnda ve karlatrmann üstünlük açsndan baktmzda yetimi, nitelikli, genç nüfusudur ve bunu salayacak alanda eitimdir. Onun için eitim bireyden topluma her alanda en deerli yatrm alan özellikle çalma alandr. Bu gerçei kavrayan, bu temelde geleceini planlayan, akln bu anlamda bilimin nda yorumlayan, kiiden topluma dierlerine göre çok açdan öne çkar ve gelecek açsndan güçlü klar. Bugün ki çabamz devlet ve hükümet olarak eitim alannda balayarak toplumumuzu buna hazrlamaktr dedi.

20 KAMPÜS ALANI OLUTU

Daha sonra okul hakknda bilgi veren Bilnet Okullar CEOsu Faruk Tatar, bu projenin 7 yl önce baladn vurgulayarak bugün 1 ylda 20. kampüsü açtklarn söyledi. Tatar, Aslnda bu proje tam 7 yl önce balayan bir proje baktnzda 1. yln deviren Türkiyenin hem dousunda hem de batsnda olan bir okul markasyz. 7 yl önce bakann verdii talimatla her 20 ylda bir deien veli örenci kuana göre 21. yln annesini, babasn, çocuunu merkeze aldk. Bu kiilerin eitimdeki ihtiyaçlar, öretimdeki ihtiyaçlar, 21. yüzyldaki dünya vatandandaki ihtiyaçlar, dünyada deien tasarmlar merkeze yatrdk ve yava yava yaptk. Yarm asrdr bütün toplumun tüm kesimleri olarak sektörün lideri olarak bilinen Bilfen irketler grubunun da tüm desteini alarak bir ylda Türkiyede 20. kampüsümüzü açyoruz bugün, hayrl uurlu olsun imdiden diye konutu.

Ana Sayfaya Git