Bilnet'te Yeniden Yapılanma

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun devraldığı Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’nde yeniden yapılanmaya gidiliyor. Bu amaçla Pazartesi günü,Bilnet Okulları’nın bağlı olduğu Bilfen Şirketler Grubu Başkanı Fatih Öztürk’ün katılımı ile geniş kapsamlı lansıman toplantısı yapılacak.

Haberler 03.09.2018 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin önemli eitim markalarndan olan Bilnet Okullar, Diyarbakrdaki kampüsünde yeniden yaplanmaya gidiyor. Eitim sistemi genel merkezden gelen uzman ekip ve idare tarafndan yönetilecek. Diyarbekirspor Kulübü Bakan i adam Bilal Kadayfçolunun devrald Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsünde ilk önemli atak olarak Pazartesi günü,Bilnet Okullarnn bal olduu Bilfen irketler Grubu Bakan Fatih Öztürkün katlm ile geni kapsaml lansman toplants yaplacak.

Her Kesimden Katlm Olmas Bekleniyor

Saat 19.00da okulun Kantar Kavanda bulunan kampüsünde yaplacak lansman ve tantm toplantsna Türkiyenin bir çok yerinden ve Diyarbakrdan davetler yapld. Eitim,basn,i dünyas ve bürokrasiden katlmlarn olmas beklenen toplantda yeni dönemin hedef ve vizyonu anlatlacak.

Ana Sayfaya Git