Bingöl’de “Okul Destek Projesi”

Bingöl’de “Okul Destek Projesi” kapsamında ortaokul öğrencileri ve il protokolü bir araya geldi.

Haberler 11.12.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü, kent merkezinde eitim gören 700 ortaokul örencisi için Okul Destek Projesi hazrlad. Proje kapsamnda öretmen evinde il protokolü ile örenciler bir araya geldi.

GELECEK NESLN ETM

Türkiyenin geleceinin iyi yetitirilmi çocuklardan oluacan vurgulayan Vali Ali Mant,Müdürlüümüzün ilimizde ciddi anlamda faaliyetleri var. Sosyal, kültürel, ekonomik ve dier faaliyetler var. Faaliyetler içerisinde zaman zaman ehrimizin bürokratlaryla çocuklarmz bir araya getirme adna programlarlar var. Güzel çocuklarmz, bu ülkenin geleceidir. Ülkemizin gelecei tamamen çocuklarmzn iyi bir ekilde yetitirilmesinde, ülkemizin milli ve manevi deerlerine uygun bir ekilde yetitirilmesinden geçiyor. Son yllarda gelien ülkemizle birlikte devletimiz de çok güzel hizmetlerde ve faaliyetlerde bulunuyor dedi.

700 ÖRENC FAYDALANDI

Proje kapsamnda 700 örencinin faydalanacan belirterek Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürü Mehmet Emin çakan, Projeye dahil ettiimiz çocuklarmz, ortaokullarda okuyanlar. Bu örencilerimizi düzenli olarak her zaman destekledik ve devam ediyoruz. Projeye dahil olarak eitimi destekleme, gezi, sosyal ve kültürel faaliyetler, kamuda çalan büyüklerimizle buluturmak için ilave destekler sunduk. Örencilerimiz görevli arkadalar vastasyla gün boyu araçla ehri gezdiler. Amacmz bu çocuklarmz devletimizin verdii en güzel imkanlardan yararlanmalarn salamaktr diye konutu.

Programa Vali Ali Mantnn yan sra, ei Il Mant, Belediye Bakan Yücel Barakazinin ei Pervin Barakazi, il Emniyet Müdürü Metin Akay, kurum amirleri,eleri ve örenci aileleri katld.

Ana Sayfaya Git