Bir değil 150 yazar!

"Yeni beyinler, yeni fikirler" adlı Bismil ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan kitapta, bir değil 150 öğrenci "şiir ve düşünceleriyle" makale yazdı.

Haberler 28.05.2017 - 10:18 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 17:16

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Bismil lçe Milli Eitim Müdürlüü bünyesinde hazrlanan Genç Beyinler Yeni Fikirler adl kitap tantm Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn AK, okul müdürleri, örenciler ve halkn youn katlmyla büyük bir cokuyla gerçekletirildi.

ÖRENCLER HAZIRLADI

Bismilde eitim gören her kademeden örencilerin o güzel ve masum yüreklerinden dökülen duygularn, düüncelerin yazya, resme dönütüü 15.000 eser arasndan büyük bir titizlikle seçilen 150 eser Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn AKn takdire ayan destekleriyle kitap haline dönütürülmü ve okurlarla bulumutur.

Gençlere hep inanan ve desteklerini esirgemeyen Aydn Akn katklaryla sadece gençlerimizin katlmyla oluturulan bu kitapla Bismil de bir ilke imza atlmtr.

OKUMAK, DÜÜNMEK, YAZMAK

Kitap tantmnda konuan Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Okumak, düünmek, yazmak ve resmetmek insan var eden, anlaml klan ve gelecee tayan eylemlerdir. nsan hep düünmü, hayat sorgulam ve bunun sonucunda kendini, düündüklerini deiik yollarla ifade etmitir. Bu ifade bazen bir söz, bazen bir yaz, bazen bir resim, bazen de müzikle can bulmutur, hayat olmutur. Ben bu yolda genç ve dinamik örencilerimizin duygularn, heyecanlarn, düüncelerini ve hayallerini önemsedim, dile getirebilmelerine frsat oluturdum. çünkü çocuklarmza hedef alarsak, özgüven verirsek her eyi baarabilirler. Bizim gücümüz, milletimizin umudu gençlerdir. Biz gençlerimize yol açtk ve baaracaklarna inanyoruz dedi.

Halkn ve örencilerin büyük ilgi gösterdii tantmda eserleri yaymlanan örencilerin mutluluklar çekilen fotoraflarla da ölümsüzletirildi.

Ana Sayfaya Git