Bir mesajla tüm okula yardım geldi

Köyde okuyan bir öğrencinin, lise öğrencisine kırtasiye talep eden mesaj atması, tüm okula yardım gelmesini sağladı

Haberler 26.11.2017 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Zübeyde Hanm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan bir kz örenci, hafta banda merkeze bal Akta köyünde ilkokul örencisi tarafndan krtasiye talebinde bulunan mesaj ald. Bu mesaj okulun çocuk geliimi kulübüyle paylaan kz örenci, okul müdürü dris Yolbatan olumlu sonuç alnca köy okulu ihtiyac için tüm okul seferber oldu.

Siirt Milli Eitim ube Müdür Hüsamettin ahin, Zübeyde Hanm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü dris Yolba, Okul Aile Birlii Bakan Misbah Ylmaz, çocuk Geliimi Kulübü öretmen ve örencileri köy okuluna giderek, temin ettikleri krtasiye malzemelerini burada tüm okula datt. 24 Kasm Öretmenler Gününe denk gelen bu yardm anlaml bulan Siirt Milli Eitim ube Müdürü Hüsamettin ahin, örenciler arasnda güzel bir dayanma örneinin sergilendiini aktararak, bata okul müdürü Yolba olmak üzere emei geçenleri kutlad. ahin, bu davrann tüm örencilere örnek olmas temennisinde bulundu.

BR MESAJLA HEREY DET

Sosyal ve kültürel çalmalara da arlk verdiklerini aktaran ZHL Müdürü Yolba ise dayanma ve paylama gibi önemli deerleri her frsatta örencilere aktardklarn söyledi. Yolba, Hafta banda köy okulundan bir örenci, temasa geçtii okulumuz çocuk Geliimi Kulübünden bir örenci vastasyla krtasiye talebinde bulundu. Bu talebi bugün köye kadar gelerek karladk. Emei geçenleri kutluyorum dedi.

Beyzanur Aktay ve Ayfer Akkoyun adl lise örenciler de yakndan ilgilendikleri ana snf örencilerine yanlarnda getirdikleri meyve suyu ve kekleri verdi, yüzlerini boyayarak çocuklarla ho bir etkinlik düzenledi. Mutluluklar yüzlerinden okunan minikler ise gelen konuklarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git