Birinci Çocuk Şenliği Renkli Başladı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sosyal Komite organizasyonunda gerçekleştirilen Birinci Çocuk Şenliği renkli başladı. Komite Başkanı Başhemşire Rahime Atlı Personel çocuklarına yönelik yapılan şenliğin geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Haberler 20.04.2017 - 08:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi yerlekesindeki Konferans Salonunda yaplan Birinci çocuk enliine Rektör Yardmcs Prof. Dr. Tahsin Klçolu, Bahekim Yardmcs Doç. Dr. Recep Dursun, Bahemire Rahime Atl, hastane personeli, e ve çocuklar katld.

Sahnelenen oyun önce bir konuan yapan Sosyal Komite Bakan Bahemire Rahime Atl Bahemirelik görevini devir aldktan sonra hastanelerimizde bir eylerin eksik olduunu his ettim. Bu eksikleri gidermek için mesai arkadalarmla Sosyal Komiteyi kurduk. Bu komite daha önce yapt ve yapaca etkinliklere çocuk enliini de ekledi. te bu gün Birinci çocuk enliini izlemektesiniz.

1.çocuk enlii

Bu yl ilkini gerçekletirdiimiz 1. çocuk enliimiz gerçekten büyük bir özveri ile hazrland. Aslnda çocuk enliini yapmamzdaki en önemli neden, çocuklarmzn sosyal yönünü gelitirmek, yani hayatlarnda derin izleri olacak bir günü yaatmak diye düünüyorum. Biz bu etkinlii gerçekletirirken aslnda bizlerin hayatnda da güzel bir iz braksn istedik. Amacmz personellerimizi, e ve çocuklarn bir araya getirip, hem kaynatrmak, hem de elendirerek motivasyonlarn artrmaktr. Bu yöndeki etkinliklerimiz devam edecek. Bu güzel etkinlikte bizleri yalnz brakmayan Bahekimimiz sayn Prof.Dr. Ali Kemal Kadiroluna ve tüm misafirlere ve davetlilere katlmlarndan dolay teekkür ediyorum. dedi.

çocuklar hem elendi hem oynad

Dicle Üniversitesi Tiyatro Grubu Öncü çocuk Kulübü oyuncularnn sahneledii Tom ile Jeri müzikal oyunu balamadan önce oyuncular çocuklara neeli dakikalar yaatt.çocuklar sandalye kapma, ve balon patlatma oyunlar bata olmak üzere çeitli oyunlarla elendiren tiyatro gurubu, daha sonra Tom ve Jeri müzikal tiyatro oyununu sahneledi. 40 dakika süren oyun çocuklara neeli dakikalar yaatt. Palyaço ve kovboy karakteri de çocuklarn ilgi oda oldu. Oyun sonundan oyuncular çocuklarn ve ailelerinin ilgi oda oldu, birlikte hatra fotoraflar çekildi.

D.Ü.Hastanelerinde ilk kez gerçekletirilen Birinci çocuk enliine youn katlm ve büyük ilgi gördü. çocuklar ve ailelerinin üzerlerinden atabilecei bir ortamn yaratlm olmas, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerekliliini gösterdi.

Ana Sayfaya Git