Bisiklet turu düzenlendi!

Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, bisikletseverler "Diyarbakır" sloganıyla pedal çevirdi.

Haberler 06.03.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi ile Türkiye Yeilay Cemiyeti Diyarbakr ubesinin Salkl Bir Yaam çin Sende Söz Ver etkinlii kapsamnda bisiklet turu düzenlendi.

BSKLET TURU YAPILDI

Yeniehir ilçesindeki eyh Sait Meydannda bir araya gelen kadn, erkek ve çocuklar, Ant Parkta Yeilay ubesinin kurduu çadra kadar bisiklet sürerek çadrda kayt yaptrd. Etkinlikte, vatandalar spora tevik eden Büyükehir Belediyesine teekkür edildi. l Emniyet Müdürlüü Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri de etkinlik esnasnda yol güvenliini salad.

YELAY ÖNCÜLÜÜNDE

Yeilay Diyarbakr ubesi Yahya Öger bisiklet turu etkinliinde yapt konumada, etkinliin 1-7 Mart Yeilay Haftas münasebetiyle yapldn söyledi. Ülke genelinde, bamllkla mücadele noktasnda Yeilayn bisikletini al gel kampanyas dahilinde gençleri bisiklet turuna çardklarn ve Diyarbakrda da bu etkinliin yapldn ifade eden Öger, Biz 1 Mart itibariyle Yeilay haftasn Diyarbakrda kutlamak amacyla çok ciddi manada efor sarf ediyoruz. Bamllklarla mücadele noktasnda Yeilayn bisikletini al gel kampanyas dahilinde gençleri çardk. Biz bu olayda gençleri bamllktan uzak tutmakla beraber ayn zamanda sporun önemine dikkat çekmek istiyoruz. Hantal olan bir topluluk haline gelen gençlik maalesef bir yerden bir yere giderken araç kullanmak zorunda kalyor. Spor ayn zamanda salkl yaamn geleceidir. Diyarbakrda bugün bunu yapmamzn en büyük sebebi bir farkndalk oluturmak ve var olan bir bamllkla ilgili toplumun dikkatini çekmektir. dedi. Öger bisiklet turunun ardndan çekili ile bir kiiye bisiklet hediye ettiklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git