Bisikletlerine kavuştular

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, çatışmaların sona ermesinin ardından rahat bir nefes alan başarılı öğrencilere Sur Kaymakamlığı tarafından bisiklet hediye edildi.

Haberler 08.06.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur lçe Kaymakaml, lçe Belediyesi ve Sur lçe Milli Eitim Müdürlüü, ilçede baarl olan örencilere bisiklet hediye etti. lçeye bal Bavar Mahallesinde bulunan Vali Aydn Aslan Fen Lisesinde düzenlenen törene lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, kamu kurum müdürleri, öretmenler, örenciler ve velileri katld. çiftçi, derslerinde baarl olan örencilere karnelerini verdikten sonra bisiklet hediye edip, hatra fotoraf çektirdi.

Sur terörle anld, artk o günler geride kald

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, kendilerinin eitim programnn son günlerinde, bütün yl büyük emek sarf eden çocuklar ödüllendirmek istediklerini söyledi. çiftçi, Okullarnda baarl olan 84 örenciye bisiklet hediye edelim fikri ortaya çkt ve bunu gerçekletirdik. Sur zor bir dönem geçirdi. Terör ile çatmalar ile anld. Artk o günler geride kald, u anda ilçenin tamamn, Diyarbakrn tamam büyük bir huzurun içerisinde. Örencilerimiz zor sürece ramen büyük baarlara imza atyorlar. Biz artk ilçemizin terör ile anlan bir ilçe yerine baarlarla, güzelliklerle örencilerimizin mutluluklar ile ve gelecek kuaklara da güzel bir ortam brakacak ilçe olmasn istiyoruz. 33 medeniyete ev sahiplii yapm bu kadar kadim bir ehrin ve Anadolunun en eski medeniyetini barndran Sur ilçemizin güzel eyleri hak ettiine inanyoruz, güzelliklerle anlmas gerektiine inanyoruz. Bu noktada gelecek kuaklara iyi bir Sur, iyi bir Türkiye, iyi bir Diyarbakr brakmak adna örencilerimizin önemli olduunu biliyoruz, bütün gayretimiz onlara güzel bir gelecek, dünya brakmak. Bu program da onun bir numunesi dedi.

Ana Sayfaya Git