Bismil'den TEOG 9 birinci çıktı!

Bismil ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Türkiye birincisi 9 öğrenci çıktı.

Haberler 08.06.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn AK, Temel Eitimden Ortaöretime Geçi Snavnda (TEOG) Türkiye birincisi olan dokuz örenci ile bir araya geldi.

Bismil lçe Milli Eitim Müdürlüü toplant salonunda düzenlenen törene örenci velileri, okul müdürleri ve örenciler katld. Törende konuan Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn AK; öncelikle Türkiye birincisi olan baarl örencilerimizi tebrik etti.

9 ÖRENCYLE BULUTU

Örencilere baarlarn devam etmesi temennisinde bulunan Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, öyle dedi; Siz deerli örencilerimizin elde etmi olduu bu büyük baar bizleri sevindirmektedir. Bismilde ayn zamanda bir eitimci olarak eitime gereken önemi vermekte, bunun için bitmez tükenmez bir enerji, gayret ve emek sarf etmekteyiz. Sizlerin elde etmi olduu bu baarlar bu hakl yolda bizi daima daha ileriye götürecektir. Yeni ve kararl admlar atma yolunda bizlere güç vermektesiniz.

Sizler bizim geleceimizsiniz, sizler sayesinde gelecee güvenle bakmaktayz. lçemizde bizlere bu sevinç ve gururu yaatan örencilerimizi kutluyor, bu baarda emei geçen ailelerine ve öretmenlerine de teekkür ediyorum.

BSMLN GURURU

Ak, Bismil için çok önemli bir baarya imza attnz. Ayn zamanda Bismil inde gururu oldunuz. Sizler herkese nerede olursanz olun, hangi artlarda yaarsanz yaayn sadece çalma ile baar elde edilebileceini de gösterdiniz. dedi. Ayrca Bismil ilçemiz TEOG-1 ortalamasna göre TEOG-2ortalmas yaklak olarak %20 artmtr. Bu baarda DYK kurslarmzn etkisi büyük olmutur. Bu kurslar sayesinde frsat eitlii salanm olup etüt merkezlerine gidemeyen örencilerimizin özellikle köylerde okuyan örencilerimiz DYK kurslarna gelerek büyük bir baar göstermilerdir. DYK kurslarmzda örenci tamasnda bizlere destekleri olan lçe Kaymakam ve lçe Belediye Bakan Turgay GÜLENç ve bu baar da emekleri olan Okul idarecilerimize, öretmenlerimize, velilerimize ve deerli örencilerimize çok teekkür ediyoruz.

lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Türkiye birincisi olan dokuz baarl örenciye çeitli hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git